Укрзалізниця підвищить зарплату працівникам на 10%
Укрзалізниця підвищить зарплату працівникам на 10%

Укрзалізниця підвищить зарплату працівникам на 10%

Укрзалізниця та профспілка залізничників і транспортних будівельників підписали меморандум, згідно з яким працівникам УЗ підвищать тарифні ставки та посадові оклади не менше ніж на 10% у першому кварталі 2020 року.

Про це повідомляє пресслужба УЗ.

"Документом також передбачено подальше забезпечення оздоровлення залізничників і членів їхніх сімей та пенсіонерів у наступному році, а також фінансування об’єктів соціальної сфери.

Профспілка натомість надаватиме підтримку Укрзалізниці перед відповідними органами влади у питанні скасування податку на землю для підприємств залізничного транспорту, зближення класів вантажів, що перевозяться залізничним транспортом", - йдеться у повідомленні.

"Укрзалізниця, як відповідальний роботодавець, піклується про співробітників, поліпшення умов їхньої роботи та оплати праці, тому соціальний діалог між компанією та профспілками буде тільки посилюватись", - заявив голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов.

За його словами, середня заробітна плата в компанії за останні три роки збільшилася більш ніж удвічі.

"За 9 місяців 2019 року компанія направила на фінансування соціального пакета 2,1 млрд грн, що більше ніж за весь минулий рік.

Понад 1 млрд грн компанія витратила на утримання соціальної інфраструктури: лікарень, оздоровчих, культурних і спортивних установ", - розповів Кравцов.

Економічна правда.

Источник материала
Поделиться сюжетом