На Луганщині затримали довірену особу "злодія в законі" "Гулі Бакинського"
На Луганщині затримали довірену особу "злодія в законі" "Гулі Бакинського"

На Луганщині затримали довірену особу "злодія в законі" "Гулі Бакинського"

12 грудня.

Правоохоронці Луганщини отримали оперативну інформацію про те, що на територію регіону прибула довірена особа російського "злодія в законі" "Гулі Бакинського".

Про це повідомляє УНН з посиланням на ГУНП у Луганській області.

За планами "злодія", його людина повинна була встановити контроль за діяльністю злочинних груп, а "Гулі Бакинський" дистанційно б надавав йому вказівки.

Для цього громадянин Республіки Азербайджан планував організувати зустріч із кримінальними елементами, так звану "сходку".

Аби не дозволити кримінальним елементам впливати на криміногенну ситуацію в області, поліцейські встановили місце знаходження довіреної особи "злодія в законі" - приватний будинок у Лисичанську.

У вівторок, 10 грудня, оперативники Управління стратегічних розслідувань в області Нацполіції, управління карного розшуку обласної поліції та бійців КОРД затримали даного громадянина у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Під час обшуку у нього і вилучили зброю та набої до неї, а також наркотичні засоби.

Вирішуються питання про оголошення підозри та обрання затриманому запобіжного заходу.

Окрім того, після проведення експертизи вилучених речовин можлива додаткова кваліфікація його дій — за статтею 309 Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, 6 грудня оперативники стратегічних розслідувань в Київській області Нацполіції затримали "злодія в законі" на прізвисько "Гега Озургетський", який 5 грудня незаконно прибув на територію України.

Наразі він перебуває у пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства.

Источник материала
Поделиться сюжетом