Скандальний показ “Слуги народу” у РФ висміяли дотепною карикатурою
Скандальний показ “Слуги народу” у РФ висміяли дотепною карикатурою

Скандальний показ “Слуги народу” у РФ висміяли дотепною карикатурою

У мережі висміяли історію з трансляцією в Росії українського телесеріалу “Слуга народу”, кілька серій якого встиг показати російський телеканал ТНТ, і скасуванням показу.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, фотожабу розмістив на своїй сторінці в Facebook український політтехнолог Олексій Голобуцький.

Loading...

Йдеться про жартівливий епізод серіалу, в якому нібито новоспеченому президенту Голобородьку пропонують вибрати дорогий наручний годинник.

У цій сцені прем’єр-міністр України, роль якого грає актор Станіслав Боклан, пропонує Голобородьку кілька іменитих брендів на вибір і перераховує їх назви.

Зупиняється кіногерой на годиннику швейцарського бренду Hublot (у вимові остання буква опускається).

Такий годинник, згадує він, носить президент Росії Володимир Путін.

Напередодні в Кремлі заявили, що Володимир Путін не буде дивитися серіал «Слуга народу», у якому головну роль зіграв президент України Володимир Зеленський.

А тим часом в Китаї фільм “Слуга народу-2” отримав нагороду на фестивалі 2nd Pioneer Art Film Festival, який проходив у місті Чунцин.

Нагороду фільм отримав на церемонії закриття фестивалю в номінації “Кращий фільм іноземного виробництва”.

Вручав нагороду член журі Джян Пін, а отримував – представник Держкіно Артем Голосов.

До слова, в «95 Кварталі» згадали власні слова, коли гумористи обіцяли бути неупередженим і залишатися вірним собі в чесному і об’єктивному висвітленнюподій, що відбуваються в країні.

З’явився новий авторський проект Валерія Жидкова «Де-мократія?», в якому гумористи обіцяють критикувати президента України і колишнього керівника студії Володимира Зеленського.

Источник материала
Поделиться сюжетом