У Києві продовжено показ фільму-концерту "Розділові Наживо"
У Києві продовжено показ фільму-концерту "Розділові Наживо"

У Києві продовжено показ фільму-концерту "Розділові Наживо"

В київському кінотеатрі "Жовтень" продовжено показ фільму-концерту "Розділові Наживо" за участі поета Сергія Жадана, прем'єра якого відбулася 11 грудня.

Показ повинен був відбутися тільки один раз і тільки 11 грудня, проте велика увага до проекту з боку глядачів зумовила продовження прокату фільму.

І професійна, і широка глядацька аудиторія дуже тепло прийняли фільм-концерт та високо оцінили його художні особливості.

"Розділові Наживо" екранізує останній виступ культового мультидисциплінарного проекту-перфомансу "роздІловІ" за участю Сергія Жадана (текст, голос), Ольги Михайлюк (ідея, візуалізація), Олексія Ворсоби (музика, акордеон), Томаша Сікори (музика, експериментальні інструменти і саксофон) і Сергія Пилявця (VJ) .

Режисер-постановник Вадим Ільков зібрав 11 найкращих операторів України, які одночасно стежили за виступом "роздІловІ", розкриваючи глядачами несподівані та захоплюючі моменти створення мистецтва.

Квитки на покази можна придбати на сайті кінотеатру за посиланням.

З тих пір "роздІловІ" об'їздили з виступами всю Україну.

На початку 2019 року всі учасники заходу прийняли рішення завершити проект.

Фільм "Розділові Наживо" стане останнім спільним виступом цього колективу.

Як повідомлялося раніше, Тіна Кароль і солістка The Hardkiss Юлія Саніна випустили спільну пісню "Вільна" з саундтрека фільму "Віддана".

Источник материала
Поделиться сюжетом