"Укрзалізниця" запустить новий пересадочний поїзд Львів - Берлін
"Укрзалізниця" запустить новий пересадочний поїзд Львів - Берлін

"Укрзалізниця" запустить новий пересадочний поїзд Львів - Берлін

17:50, 12 грудня 2019.

Новини туризму.

З 15 грудня пасажири, які подорожують до Німеччини, зможуть скористатися поїздом Львів - Перемишль (Польща) і на кінцевій станції здійснити пересадку на поїзд Перемишль - Берлін.

Подорож займе трохи більше 18 годин / фото УНІАН.

Акціонерна компанія "Укрзалізниця" спільно з Польською залізницею з 15 грудня запустять новий міжнародний пересадочний залізничний маршрут Львів - Берлін.

Про це повідомили в прес-службі "Укрзалізниці" з посиланням на голову правління компанії Євгена Кравцова.

"Разом з польськими колегами ми домовилися організувати так званий пересадочний маршрут Львів - Берлін.

Тому українці зможуть лише з однією зручною пересадкою подорожувати до Німеччини, і очікуємо туристів з цієї країни.

Ця подорож займе трохи більше 18 годин", - цитує прес-служба Кравцова.

Згідно з повідомленням, з 15 грудня пасажири, які подорожують до Німеччини, зможуть скористатися поїздом №89/90 Львів - Перемишль і на кінцевій станції здійснити зручну пересадку на поїзд №ЄС/EN 456/457 Перемишль - Берлін.

Зокрема, зі Львова поїзд №89 відправлятиметься о 16:20 і прибуватиме до Перемишля о 18:19, потім - пересадка на поїзд №ЄС/EN 456 Перемишль - Берлін, який відправляється з Перемишля о 19:57 і прибуває до Берліна о 9:48.

У зворотному напрямку поїзд №ЄС/EN 457 Берлін - Перемишль відправлятиметься з Берліна о 18:43 і прибуватиме до Перемишля в 08:38.

Після цього - пересадка на поїзд №90 Перемишль - Львів, який відправлятиметься з Перемишля о 10:18 і прибуватиме до Львова о 13:45.

Поїзд №ЄС/EN 456/457 Перемишль - Берлін також зупинятиметься в польських Кракові, Катовіце, Ополє, Вроцлаві і німецькому Франкфурті-на-Одері.

За даними прес-служби, за 10 місяців 2019 року "Укрзалізниця" перевезла до країн Європи майже 479 тисяч пасажирів, що на 55,6 тис.

більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Тоді як в зворотному напрямку з країн Європи до України поїздами подорожували 323,5 тис.

пасажирів, що на 61,8 тис.

більше порівняно з 2018 роком.

"Як і минулого року, зараз найбільше пасажирів подорожує за кордон до сусідньої Польщі - поїздами №705 і №715 Київ - Перемишль.

Ці поїзди є найбільш популярними і в зворотному напрямку", - відзначили в "Укрзалізниці".

Як повідомляв УНІАН, раніше "Укрзалізниця" повідомила про плани за рік побудувати залізницю з колією європейського стандарту 1435 мм від станції Скнилів, яка розташована під Львовом, до державного кордону, що дасть змогу налагодити рух швидкісних поїздів між Львовом і Краковом.

#поїзд#Укрзалізниця#Львів#Берлінпогода у Львові.

Источник материала
Поделиться сюжетом