Вайнштейн виплатить $25 мільйонів жінкам, які звинуватили його у домаганнях
Вайнштейн виплатить $25 мільйонів жінкам, які звинуватили його у домаганнях

Вайнштейн виплатить $25 мільйонів жінкам, які звинуватили його у домаганнях

10:07, 12 грудня 2019.

Зірки.

Гроші будуть розподілені між більш ніж 30 актрисами і колишніми співробітницями, які подали в суд на 67-річного продюсера.

Скандально відомий голлівудський продюсер Харві Вайнштейн досяг попередньої угоди на суму $25 млн з багатьма своїми потенційними жертвами злочинів на сексуальному ґрунті.

Гроші будуть розподілені між більш ніж 30 актрисами і колишніми співробітницями, які подали в суд на 67-річного продюсера за різні злочини - від сексуальних домагань до зґвалтувань, передає kommersant.

Аарон Філлер, адвокат актриси Пас де ла Уерта, розповів, що очікує, що його клієнтка, яка звинувачує Харві Вайнштейна у зґвалтуванні в 2010 році, буде однією із сторін угоди.

Вона повинна бути підписана всіма сторонами і отримати схвалення суду.

У число тих, хто звинувачує Харві Вайнштейна, входять відомі актриси Анджеліна Джолі, Гвінет Пелтроу і Сальма Хайек, хоча жодна з них не є учасницею процесу.

Одна з тих, хто звинувачує продюсера, Кетерін Кендалл, заявила, що була розчарована цією угодою, але погодилася на неї, бо не хотіла, щоб інші жінки залишилися без виплат.

Секс-скандал, в центрі якого опинився Харві Вайнштейн, розгорівся у жовтні 2017 року.

Спочатку він стосувався тільки продюсера, але потім багато жінок стали публічно скаржитися на домагання акторів і режисерів.

#Харві Вайнштейн.

Источник материала
Поделиться сюжетом