Wizz Air оголосив одноденні знижки 20% на рейси до трьох країн
Wizz Air оголосив одноденні знижки 20% на рейси до трьох країн

Wizz Air оголосив одноденні знижки 20% на рейси до трьох країн

12:02, 12 грудня 2019.

Новини туризму.

11.

Придбати авіаквитки за акційними цінами можна 12 грудня 2019 року, а подорожі за ними мають завершитися до 31 березня 2020 року.

Wizz Air пропонує знижки на рейси до Будапешта / Фото Марина Григоренко.

Угорський лоукостер Wizz Air оголосив знижки 20% на окремі маршрути з та до Польщі, Угорщини та Великобританії при бронюванні авіаквитків 12 грудня 2019 року.

Як повідомляється на сторінці авіакомпанії у Facebook, акція діє 12 грудня 2019 року з 00:00 до 23:59 за центральноєвропейським часом (CET) (-1 година порівняно з Києвом).

Подорожі за акційними квитками мають завершитися до 31 березня 2020 року.

Акційна ціна застосовується лише до бронювань через веб-сайт wizzair.

com або мобільний додаток WIZZ та не розповсюджується на групові замовлення.

Зазначимо, лоукостер Wizz Air наразі серед іншого виконує рейси з Києва до сімох міст Польщі (Варшава, Вроцлав, Гданськ, Катовіце, Краків, Люблін, Познань), а також угорської столиці Будапешта та британської столиці Лондона.

Зі Львова угорська авіакомпанія літає також до Будапешта та Лондона, й ще до трьох польських міст - Вроцлав, Гданськ та Катовіце.

Одесу Wizz Air з'єднує з Польщею (Вроцлав, Гданськ та Катовіце) та Угорщиною (Будапешт), а Харків - з Польщею (Вроцлав, Гданськ, Катовіце та Краків) та Угорщиною (Будапешт).

Крім того, з кінця березня 2020 року угорський лоукостер літатиме із Запоріжжя до польських міст Вроцлав, Гданськ та Краків.

#Польща#Угорщина#Лондон#Великобританія#Wizz Air#Будапешт#Вроцлав#Краків#знижки на авіаквитки#Гданськ#Катовіце.

Источник материала
Поделиться сюжетом