Глава "Фінмайдану" звернулася до влади з проханням розібратися з колекторами Альфа-банку
Глава "Фінмайдану" звернулася до влади з проханням розібратися з колекторами Альфа-банку

Глава "Фінмайдану" звернулася до влади з проханням розібратися з колекторами Альфа-банку

14:39, 13 грудня 2019.

За словами активістки, в Боярці колектори вигнали на вулицю сім'ю.

Голова правління ГО "Всеукраїнський рух Фінансовий майдан" Юлія Сало вимагає від керівництва держави втрутитися в ситуацію з колекторами Альфа-банку.

"Ви пишете гарні пости в соцмережах, даєте життєстверджуючі інтерв'ю іноземним журналістам, випромінює оптимізм з екранів телевізорів, а у вас під носом затяті кримінальники заливають клеєм замки квартир, тероризують сім'ї, позбавляють людей засобів до існування, вламуються в їхнє нехитре житло і викидають мешканців на вулицю.

Просто на вулицю, під паркан!", - пише Сало на своїй сторінці в Facebook, звертаючись до Володимира Зеленського, Дмитра Разумкова, Дениса Малюськи, Олексія Гончарука, Тимофія Мілованова, Арсена Авакова і Олександра Дубінського.

"Перший заступник голови НБУ Рожкова ось вже другий тиждень на всю країну SOS кричить, караул – тероризують її, її права порушують конституційні! А нас більше п'яти років тероризують! І не словесно - фактично!", - обурюється Сало.

Вона нагадує, що Рожкова "дала зелену вулицю" російському Альфа-банку на території України.

"Ви від одного СМС із загрозою в істериці, а знаєте скільки таких повідомлень позичальники отримали і отримують? Ви стверджуєте, що постраждалим від банківського свавілля повинні допомагати власники банків, а чи не ви власноручно допомагали цим власникам виводити кошти, не вашими руками і банки збанкрутували? Чи не ви зелену вулицю російському Альфа-банку дали, не з вашої легкої руки позичальники на краю прірви опинилися?", - пише Сало.

При цьому активістка наводить приклад свавілля колекторів.

"12 грудня, м.

Боярка, вул.

Сєдова, 5 – бандитами-колекторами висвердлені замки.

Сім'ї, що мешкає у квартирі, вказано на вулицю (без речей – взимку).

Квартира поставлена на охорону.

Хто орудує? Колектора банку-агресора!", - зазначає Сало.

"СБУ, вас нічого не бентежить? Міністр юстиції, вам точно незнайомі люди, що порушують право громадян України на житло? Міністр МВС, вас не бентежать випадки безкарних замахів на життя і майно громадян Вашої країни? До яких пір злочинці будуть розпоряджатися долями людей?", - обурилася активістка.

Источник материала
Поделиться сюжетом