Обшуки у Мухарського: шоумен розповів деталі
Обшуки у Мухарського: шоумен розповів деталі

Обшуки у Мухарського: шоумен розповів деталі

15:06, 13 грудня 2019.

55.

Музикант пояснив слідчі дії попереднім дописом у соцмережі, у якому він висловив підтримку підозрюваним у вбивстві Шеремета.

Нині юристи й представники Мухарського займаються з’ясуванням причин обшуків / фото УНІАН.

Український шоумент, ведучий та музикант Антін Мухарський (псевдонім – Орест Лютий) заявив, що обшуки у його київській квартирі, яку він здає в оренду, пройшли вранці 13 грудня.

«Виламавши двері, не пред’явивши жодних документів, рішення суду або постанову прокуратури, поклали на підлогу обличчями донизу чотирьох людей та вилучили телефони й всю комп’ютерну техніку», – пояснив Мухарський у відео на Facebook.

Нині юристи й представники Мухарського займаються з’ясуванням причин обшуків.

При цьому сам музикант пояснив слідчі дії попереднім дописом у соцмережі, у якому він висловив підтримку підозрюваним у вбивстві Шеремета.

«Це все дуже співпадає з прес-конференцією міністра Авакова, президента і генпрокурора Рябошапки, які начебто представили якісь обвинувачення людям, долучених до волонтерського руху, добровольців АТО», – додав він, зауваживши, що до волонтерського руху теж долучений і брав активну участь у подіях на сході країни.

Як повідомляв УНІАН, вранці Антін Мухарський написав у Facebook коротке повідомлення про проведення обшуків у його квартирі на Подолі в Києві.

#новини України#Київ#обшуки.

Источник материала
Поделиться сюжетом