Зона для барбекю вдома: техніка безпеки, плюси та мінуси такого вибору
Зона для барбекю вдома: техніка безпеки, плюси та мінуси такого вибору

Зона для барбекю вдома: техніка безпеки, плюси та мінуси такого вибору

Такі зони бувають відкритого та закритого типу.

Можна поставити стільницю для нарізання м’яса та овочів або ж зробити відпочинкову зону мініатюрною, якщо у вас банально немає місця на ділянці.

Плюси та мінуси зон для барбекю.

можливість розведення вогню в будь-який час;.

комфортний відпочинок на природі в будь-який час;.

можливість приготування їжі на природному вогні та просто неба;.

простота експлуатації;.

додає естетичності заміській ділянці.

трудомісткий процес роботи;.

високий ризик пожежної небезпеки.

Навіть якщо ви впевнені в надійності споруди та власній компетенції – температура в печі і навколо неї під час приготування їжі буде дуже високою.

За таких умов імовірність пожежі зростає в кілька разів.

Правила протипожежної безпеки для барбекю-зон.

віддаленість від кущів на відстані 2 – 3 метрів;.

віддаленість від крон дерев на відстані 1,5 – 2 метри;.

відсутність легкозаймистих матеріалів на відстані 1,5 – 2 метри;.

конструкція зони для барбекю навколо відкритого вогню повинна бути викладена пожежобезпечним матеріалом;.

уся конструкція повинна бути оброблена термостійкими речовинами.

Також рекомендується розміщення зон для барбекю якомога далі від інших споруд.

Якщо займання таки станеться, то ваш будинок не постраждає.

А підібрати камін, який ідеально впишеться в ваш дизайн, можна за посиланням.

Источник материала
Поделиться сюжетом