Time склав рейтинг ТОП-10 гаджетів десятиліття
Time склав рейтинг ТОП-10 гаджетів десятиліття

Time склав рейтинг ТОП-10 гаджетів десятиліття

14:36, 16 грудня 2019.

Зв'язок.

12.

Лідер списку - планшетний комп'ютер i.

Pad за вражаючий дисплей з підтримкою мультитач, повний відмова від фізичних клавіш, а також різноманітність і мультимедіа.

Авторитетний журнал Time, відомий в першу чергу премією "Людина року", 14 грудня опублікував рейтинг 10 Best Gadgets of the 2010s, до якого увійшли найважливіші продукти, що визначили останнє десятиліття.

Про це повідомляє портал ITC.

"Лідер списку - планшетний комп'ютер i.

Pad, які Apple випустила у 2010 році.

Автори видання похвалили пристрій за вражаючий дисплей з підтримкою мультитач, повну відмову від фізичних клавіш, а також різноманітність і мультимедіа.

Редакція Time також зазначила, що пристрій призвело до "культурного зрушення" в розумінні персональних комп'ютерів і "задав тон" розвитку портативних пристроїв на наступні десять років.

Що примітно, крім i.

Pad, в рейтинг Time потрапило ще два пристрої Apple, але жодного смартфона i.

Цими пристроями є розумний годинник Apple Watch (2015 рік) і бездротові навушники Apple Air.

Pods (2016) - 7 і 8 позиція списку відповідно", - йдеться в повідомленні.

На другому місці рейтингу топ-10 гаджетів десятиліття журнал розташував електромобіль Tesla Model S (2012), який розгорнув "траєкторію розвитку автомобільної індустрії" і довів, що "електромобілі теж можуть бути крутими".

Замикає трійку призерів одноплатний мікрокомп'ютер Raspberry Pi (2012), який вніс величезний внесок у навчання школярів програмуванню і послужив основою для великого числа цікавих DIY-проектів в різних областях.

#гаджети#гаджет.

Источник материала
Поделиться сюжетом