У Кремлі відзначили різницю в підходах Порошенка та Зеленського
У Кремлі відзначили різницю в підходах Порошенка та Зеленського

У Кремлі відзначили різницю в підходах Порошенка та Зеленського

12:53, 16 грудня 2019.

Політика.

22.

Прес-секретар президента РФ Пєсков вважає головним питанням - «щоб держава Україна виконувала узяті на себе зобов'язання за Мінськими домовленостями, за усім комплексом заходів».

Речник Путіна порівняв підходи п'ятого і шостого президентів України / Вести.

У Кремлі бачать різницю у підходах п'ятого президента України Петра Порошенка і нинішнього президента Володимира Зеленського щодо Донбасу і сподіваються на реалізацію чинною владою Мінських угод.

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це журналістам сказав прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков.

«Не справа Москви якимось чином різницю констатувати, хоча, безумовно, різниця у підходах є.

Один президент починав війну, новий президент - власне, наріжним каменем його передвиборчих обіцянок було завершення війни.

І ми сподіваємося, що все це буде реалізовано, ми сподіваємося, що Київ пройде свою більшу частину шляху в плані реалізації Мінських домовленостей», - заявив Пєсков.

Таким чином він відповів на запитання УНІАН, чи бачить Москва різницю між командами Порошенка і Зеленського в їхніх підходах до ситуації на Донбасі, оскільки помічник президента РФ Владислав Сурков такої різниці не бачить.

Прес-секретар Путіна вважає, що головне, «щоб держава Україна виконувала узяті на себе зобов'язання за Мінськими домовленостями, за усім комплексом заходів».

Раніше в російських ЗМІ з'явилися повідомлення, що помічник президента Росії Сурков 14 грудня на закритій зустрічі в рамках з'їзду «Союзу добровольців Донбасу» заявив, що не бачить великої різниці між колишнім і чинним президентами України Порошенком і Зеленським.

Довідка УНІАН.

У лютому 2015 року лідери країн «нормандської четвірки» - Росії, України, Німеччини і Франції - погодили комплекс заходів з виконання Мінських угод від 19 вересня 2014 року.

Документ передбачає, зокрема, припинення вогню і відведення важкого озброєння сторонами конфлікту від лінії зіткнення, проведення Україною конституційної реформи і діалог з представниками «ДНР» і «ЛНР» про проведення місцевих виборів на територіях самопроголошених республік.

#Кремль#Порошенко#Володимир Зеленський.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны