Делегація Міноборони Канади відвідала прифронтовий Донбас
Делегація Міноборони Канади відвідала прифронтовий Донбас

Делегація Міноборони Канади відвідала прифронтовий Донбас

Район проведення Операції Об'єднаних сил відвідала делегація з Міністерства національної оборони Канади на чолі з заступником міністерства Пітером Хаммершмидтом.

Про це повідомляє штаб ООС.

Як повідомляється, головна мета візиту - ознайомлення з поточною оперативною обстановкою в районі проведення ООС, зокрема в районі розведення сил і засобів поблизу населеного пункту Золоте.

«Канадці ознайомилися з інформацією щодо тактики дій підрозділів російських окупаційних військ та заходів протидії, які застосовуються українськими підрозділами», - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що іноземна делегація побувала на передових позиціях однієї з механізованих бригад, яка виконує бойові завдання поблизу населеного пункту Золоте.

«В ході двосторонніх консультацій обидві сторони домовилися і надалі розвивати роботу в питаннях військово-технічного співробітництва, підготовки особового складу та військової освіти, насамперед у рамках місії UNIFIER, а також у напрямках розвитку військово-медичній галузі.

Канадці підтвердили намір надалі розвивати матеріально-технічну допомогу для поліпшення можливостей підрозділів Збройних сил України», - резюмується.

Источник материала
Поделиться сюжетом