"Незважаючи на жодні перешкоди між нами": Кіркоров розкрив таємницю відносин з Поляковою
"Незважаючи на жодні перешкоди між нами": Кіркоров розкрив таємницю відносин з Поляковою

"Незважаючи на жодні перешкоди між нами": Кіркоров розкрив таємницю відносин з Поляковою

На днях популярної української співачки Ольги Полякової виповнилося 36 років, у зв'язку з чим її тепло привітали близькі, друзі та колеги по цеху.

Про це повідомляє Clutch.

Філіп Кіркоров.

"З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, незрівнянна КОРОЛЕВА НОЧІ - ОЛЯ ПОЛЯКОВА!.

І хоч не знайшлося в мене нашій спільній фото іншої, ніж ця, і твоє блискуче виконання мене в проекті у тебе на Батьківщині "Точнісінько", але це був знак долі, майже 10 років тому, що ми обов'язково зустрінемося і потоваришуємо, незважаючи на жодні перешкоди і кордони між нами, і мені вже тоді було зрозуміло що ти станеш Суперзіркою у себе в Україні! І ти нею стала!.

Популярні новини зараз.

Кайлі Дженнер приміряла небезпечне міні і вразила неприродною фігурою.

Чоловік скандальної Христини Асмус розповів про свою хворобу: "Лікуванню не піддається".

Долар по 10: міжнародні експерти зробили приголомшливу заяву про реальний курс гривні.

Хрещення Господнє 2020: чого в жодному разі не можна робити в свято.

Показати ще.

Яскрава! Сонячна! Темпераментна! Неймовірно харизматична і красива! Бажаю тобі і надалі блищати і виблискувати на сцені і дуже чекаю моменту, коли ти постанеш у нас у всій своїй красі і підірвеш всі хіт-паради! Будь щаслива! З Днем Народження! Скоро загуляем (сама знаєш де), і я чекаю нашу осінню сенсацію! Твій Ф.

К.", - написав артист.

С ДНЁМ РОЖДЕНИЯ, несравненная КОРОЛЕВА НОЧИ- ОЛЯ ПОЛЯКОВА @polyakovamusic ❤️! И хоть не нашлось у меня нашей совместной фото иной, чем эта, и твоё блистательное исполнение меня в проекте у тебя на Родине🇺🇦 «Точь в точь» @weitmedia ,но это был знак судьбы, почти 10 лет назад, что мы обязательно встретимся и подружимся , не смотря ни на какие преграды и границы между нами, и мне уже тогда было понятно что ты станешь Суперзвездой у себя в Украине! И ты ее стала!💃🏽 Яркая! Солнечная! Темпераментная! Невероятно харизматичная и красивая! Желаю тебе и дальше блистать и сверкать на сцене и очень жду момента, когда ты предстанешь у нас во всей своей красе и взорвешь все хит-парады ! Будь счастлива ! С Днём Рождения!❤️ Скоро загуляем( сама знаешь где), и я жду нашу осеннюю сенсацию! Твой Ф.

К.🕺🏻 #деньрождения #оляполякова #украина #россия #любовь #дружба.

Виявляється, артисти не тільки близько спілкуються, але і готують спільний проект.

Що саме - дізнаємося зовсім скоро.

Як повідомляв портал "Знай.

ua", Оля Полякова з оголеними грудьми "осідлала" чоловіка.

Також "Знай.

ua" писав, що всесвітньо відома артистка вразила українську діаспору висловлюванням про Україну, викликавши сльози на очах у публіки.

Источник материала
Поделиться сюжетом