Реп-батл тренерів та імена перших учасників проєкту: як минув перший ефір "Голосу країни-10"
Реп-батл тренерів та імена перших учасників проєкту: як минув перший ефір "Голосу країни-10"

Реп-батл тренерів та імена перших учасників проєкту: як минув перший ефір "Голосу країни-10"

У неділю, 19 січня, на каналі "1+1" стартував новий ювілейний десятий сезон вокального проекту "Голос країни", тренерами якого вперше стало одразу п'ять українських зірок.

Так шоумен Потап у подвійному кріслі з дружиною Настею Каменських, співачка Тіна Кароль, мультиартист MONATIK та переможець минулого сезону Dan Balan розпочали активну боротьбу за переможця вокальної битви епохи.

Відкриття першого ефіру "сліпих прослуховувань" запам'ятається гладачам надовго, оскільки зіркові тренери влаштували справжній перфоманс переспівавши хіт Біллі Айліш Bad Gay.

Перший день сліпих прослуховувань вразив глядачів численною кількістю голосистих зірок з народу.

Так, першим учасником десятого сезону став 23-річний житомирянин Олександр Календа.

Хлопець неабияк вразив тренерів своїм виконанням легендарного хіта Coco Jambo і розвернув до себе одразу усі крісла.

За хлопця розпочалася боротьба, в результаті якої він пішов до команди MONATIK.

Серед учасників першого випуску була також запальна зірка угруповання "Ленінград" з міста Санкт-Перебург Василіса Старшова.

Молода артистка так вразила тренера Dan Balan своїм енергійним виступом, що він не втримався і вийшов на сцену, щоб станцювати.

Дівчина, яка виконала на сцені пісню Авріл Лавін Complicated не залишила байдужим жодного з тренерів і розвернула до себе усі крісла, однак у боротьбу за неї вступили лише троє тренерів.

Потап і Настя Каменських були заблоковані та не змогли запросити її у свою команду.

Однак Василіса для того щоб обрати собі тренера запропонувала їм влаштувати реп-батл, на який тренери із задоволенням погодились.

Врешті решт учасниця зробила свій вибір на користь Dan Balan.

Інша вокалістка Анастасія Кварвелішівілі з смт.

Слобожанське заспівала пісню Потапа і Насті "На районе" , чим неабияк порадувала авторів хіта, які і взяли її до своєї команди.

Єлизавета Криворучко з Харкова, яка працює "королевою бурлеску" у Дубаї своїм виконанням пісні Dance Monkey гурту Tones and I змогла розвернути до себе двох тренерів - MONATIK та Dan Balan.

Після нетривалих роздумів учасниця обрала команду мультиартиста.

Здивував своєю появою на сцені "Голосу країни-10" і новий ведучий "Одруження наосліп" та учасник "Танців з зірами" Даніель Салем.

Шоумен став першим учасником команди Тіни Кароль.

Не менш яскравою героїнею "сліпих прослуховувань" стала суперфіналістка "Голосу країни-4" Ольга Мельник, яка вдруге вирішила спробувати свої сили у проєкті.

Повернувши до себе всіх тренерів, учасниця боротиметься за перемогу також у складі команди Тіни Кароль.

Хто наступним пройде до проекту і хто з тренерів першим збере всю команду, телеглядачі каналу "1+1" дізнаються наступної неділі, 26 січня о 21:00.

Источник материала
Поделиться сюжетом