На фестивалі глінтвейну зварили понад 100 літрів напою за різними рецептами
На фестивалі глінтвейну зварили понад 100 літрів напою за різними рецептами

На фестивалі глінтвейну зварили понад 100 літрів напою за різними рецептами

11:26, 28 січня 2020.

Новини туризму.

Найбільше гурманам посмакував незвичний глінтвейн із сиропом із карпатських шишок.

Понад 100 літрів глінтвейну за різними рецептами зварили на фестивалі у Буковелі.

Понад 100 літрів глінтвейну за різними рецептами зварили на фестивалі у Буковелі.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Сироп із малини та навіть із ялинових шишок - у кожного шеф-кухаря є свій секретний компонент для глінтвейну.

Щороку вони збираються на фестиваль на Буковелі, щоб визначити, чий рецепт найвдаліший.

Цього разу зварили понад 100 літрів гарячого напою.

Усе до краплини випили туристи.

Глінтвейн учасники фестивалю вважають напоєм самостійним, але все одно пригощають гостей ще й смаколиками.

Та все ж найбільше гурманам посмакував незвичний глінтвейн із сиропом із карпатських шишок.

Источник материала
Поделиться сюжетом