Перша леді України оголосила про перехід з Instagram в Facebook
Перша леді України оголосила про перехід з Instagram в Facebook

Перша леді України оголосила про перехід з Instagram в Facebook

11:54, 28 січня 2020.

Так, перша леді країни повідомила, що створила власний Facebook-акаунт, щоб частіше ділитися з шанувальниками роздумами на різні теми.

"Мені хочеться якомога більше ділитися з вами нашими з командою задумами і перемогами, розповідати, що вдається, а що не дуже, бачити вашу підтримку і чути критику (конструктивну) і знати, що ви зі мною.

Тому шукайте мою сторінку olenazelenska.

official в Facebook, де більше простору для тексту і роздумів.

Чекаю вас в FB!" – написала Зеленська.

Своє послання перша леді проілюструвала новим портретом.

Так, на сторінці Олени з'явилося гарне фото, де вона позує в класичному синьому піджаку, на лацкані якого можна помітити оригінальну перлову брошку.

Доповнили образ блуза карамельного кольору, стриманий макіяж в натуральних відтінках, красива зачіска і акуратний червоний манікюр.

Дорогі підписники! ⠀ Мені хочеться якнайбільше ділитися з вами нашими з командою задумами та перемогами, розповідати, що вдається, а що не дуже, бачіті вашу підтримку та чути критику (конструктивну🙂) і знаті, що ви зі мною.

⠀ Тож шукайте мою сторінку olenazelenska.

official у Facebook, де більше простору для тексту та роздумів.

⠀ Чекаю на вас у FB! 😉.

о 9:22 PST.

Водночас у соціальній мережі Facebook з'явилася офіційна сторінка першої леді країни Олени Зеленської, де дружина президента України розповіла про свої пріоритети, в тому числі і культурну дипломатію.

"Безперечно, "мистецький Арсенал" - культурний хаб, завдяки якому українське мистецтво звучить могутньо.

Жодним чином не претендую на звання мистецтвознавця, але можу стати голосом, який почують.

А ще це для мене важливо в розрізі культурної дипломатії, яку для себе визначила одним із пріоритетів у ролі першої леді.

Культурна дипломатія в моєму випадку - це можливість домовлятися на вищому рівні про просування України в світі, а це неможливо без підтримки одного із законодавців сучасної української культури - "Арсеналу", - написала Зеленська.

За словами Зеленської, її команда разом з "Арсеналом" розробляє проект, спрямований на доступність української культури, її цікаву подачу і промотування серед школярів.

Перша леді впевнена, що це співробітництво має всі шанси на успіх, а у команди проекту є ряд планів та ідей.

Варто зазначити, що як тільки Олена Зеленська стала першою леді країни, на її акаунти в соціальних мережах відразу ж підписалися десятки тисяч користувачів.

Там вони відвідали Меморіальний комплекс "Яд Вашем" у Єрусалимі, а потім перша леді вирушила до школи для учнів зі складними формами інвалідності.

Під час візиту Олена Зеленська була одягнена в модний сірий костюм і пальто.

25 січня Олена Зеленська зворушила користувачів соцмереж, опублікувавши зворушливе привітання президенту Володимиру Зеленському на честь дня його народження.

У своєму зверненні вона подякувала чоловіка за спільно прожиті дні і пообіцяла завжди його підтримувати.

Источник материала
Поделиться сюжетом