У Києві через грип та ГРВІ закрили одну школу, ще у восьми - на карантині 13 класів
У Києві через грип та ГРВІ закрили одну школу, ще у восьми - на карантині 13 класів

У Києві через грип та ГРВІ закрили одну школу, ще у восьми - на карантині 13 класів

14:16, 28 січня 2020.

Країна.

У КМДА зазначають, що загалом інтенсивність епідемічного процесу перебуває на низькому рівні, який не потребує введення додаткових заходів.

За минулий тиждень серед школярів захворюваність зросла на 35,6% / pixabay.

У Києві через захворюваність дітей на грип та ГРВІ на сьогодні закрито одну школу повністю, та перебувають на кантині 13 класів ще у 8 школах.

«За інформацією Департаменту освіти, в Києві на сьогодні освітній процес призупинено в одній школі в цілому і у 8 школах частково», - зазначив він.

Так, за його інформацією, закрито повністю школу в Святошинському районі, а також 13 класів у 8 школах в Голосіївському, Дарницькому, Оболонському та Печерському районах.

Поворозник зазначив, що рішення про припинення навчання в школі чи окремому класі приймається так само, як це відбувалося минулого року, - директорами навчальних закладів спільно з батьківськими комітетами.

Поворозник зазначив, що в структурі захворюваності за даними за минулий тиждень діти становлять 61,7%, а на попередньому тижні – 58,3%.

«Серед школярів захворюваність зросла на 35,6%: 2869 випадків, що становить 42,6% від загальної кількості захворілих дітей і 26,3% від загальної кількості осіб, які звернулися за медичною допомогою», – поінформував він.

Загалом за минулий тиждень в місті зареєстровано майже 11 тис.

хворих на грип та ГРВІ, що на 19% більше у порівнянні з попереднім тижнем.

Водночас Поворозник наголосив, що загалом інтенсивність епідемічного процесу перебуває на низькому рівні, який не потребує введення додаткових заходів.

Источник материала
Поделиться сюжетом