Компанія Case IH здобула нагороду за інноваційний трактор Magnum AFS Connect
Компанія Case IH здобула нагороду за інноваційний трактор Magnum AFS Connect

Компанія Case IH здобула нагороду за інноваційний трактор Magnum AFS Connect

Про це повідомляє прес-служба Case IH.

Magnum AFS Connect пропонує нове середовище оператора та органи управління, які можна індивідуально налаштувати, аби полегшити роботу.

Вбудована технологія AFS Connect спрощує управління діяльністю господарства.

Щорічно компанії з усього світу подають заявки на участь у конкурсі AE50 Awards.

Члени журі, що є кваліфікованими експертами з різних країн, вибирають 50 кращих продуктів, що внесли найбільший внесок в розвиток технологій харчової промисловості та сільського господарства.

Компанія Case IH здобула визнання за трактор серії Magnum AFS Connect, що надає виробникам свободу у виборі способу управління, обробки та передачі інформації про машину та агротехнічних даних.

Докорінно вдосконалена система управління, яка дає можливість віддаленого перегляду даних, виконання діагностичних операцій та оновлення програмного забезпечення, — чергове досягнення компанії Case IH в розвитку цифрового та високоточного землеробства.

У Європі Magnum AFS Connect представили пресі на заході Case IH Field Days у вересні 2019 року у Відні, а перша поява перед широкою публікою відбулася у листопаді минулого року на міжнародній виставці Agritechnica, що проводиться у Гановері кожні два роки.

Перші зразки для демонстрації та передачі клієнтам будуть доступні в Європі в середині 2020 року.

Case IH — це торгова марка компанії CNH Industrial N.

V., світового лідера з виробництва техніки.

Її акції котируються на Нью-Йоркській фондовій біржі (NYSE: CNHI) та Електронній фондовій біржі Borsa Italiana (MI: CNHI) (Mercato Telematico Azionario of the Borsa Italiana).

Источник материала
Поделиться сюжетом