Українські інженери отримали унікальний досвід роботи з Boeing - "Прогрестех-Україна"
Українські інженери отримали унікальний досвід роботи з Boeing - "Прогрестех-Україна"

Українські інженери отримали унікальний досвід роботи з Boeing - "Прогрестех-Україна"

15:16, 29 січня 2020.

Транспорт.

Досвід роботи з такими світовими авіакомпаніями як Boeing дозволяє компанії отримувати унікальний досвід і підвищувати кваліфікацію своїх інженерів.

Команда інженерів української компанії "Прогрестех-Україна" брала участь у проектуванні літаків нового сімейства Boeing.

Про це повідомила заступник директора зі зв'язків з громадськістю "Прогрестех-Україна" Тетяна Бичкова в інтерв'ю Delo.

"777X — новітній із серії далекомагістральних літаків Boeing, і ми пишаємося, що ціла команда наших інженерів причетна до цього літака.

Ми брали участь у моделюванні та прочностном аналізі конструкцій елементів планера та ряді інших робіт", - зазначила Бичкова.

За її словами, досвід роботи з такими світовими авіакомпаніями як Boeing дозволяє компанії отримувати унікальний досвід і підвищувати кваліфікацію своїх інженерів.

«Наші інженери отримали унікальний досвід роботи на найсучаснішому проекті, з найсучаснішими технологіями, а значить їх кваліфікація підвищилася», - додала заступник директора по зв'язках з громадськістю "Прогрестех-Україна".

Майже 4-годинний політ 777-9X ознаменував початок льотної фази програми випробувань сімейства найбільших у світі двомоторних комерційних широкофюзеляжних літаків.

"Прогрестех-Україна" заснована в 2007 році, центральний офіс розташований в Києві, а філії – в Харкові і в Львові.

Компанія надає інженерні послуги провідним світовим виробникам авіатехніки, розробляє програмне забезпечення і проектні рішення для підприємств транспортної і промислової інфраструктури.

Входить в першу трійку інженерно-конструкторських центрів України.

Основним партнером і замовником Прогрестех-Україна є компанія Boeing.

Згідно з інформацією, опубликованою на офіційному сайті, в "Прогрестех-Україна" працює понад 700 висококваліфікованих співробітників, більше 60 з яких повернулися до України для роботи в інженерних проектах компанії.

Источник материала
Поделиться сюжетом