Kia показала Sorento четвертого покоління
Kia показала Sorento четвертого покоління

Kia показала Sorento четвертого покоління

12:04, 17 лютого 2020.

Транспорт.

57.

Компанія Kia показала кросовер Sorento четвертого покоління, прем'єра якого відбудеться в березні на Женевському автосалоні.

Кросовер отримав фірмову радіаторну решітку «посмішка тигра» / фото Kia.

Компанія Kia опублікувала перші офіційні фотографії кросовера Sorento четвертого покоління.

Публічна прем'єра автомобіля відбудеться на початку березня в рамках Женевського автосалону.

Кросовер отримав фірмову радіаторну решітку «посмішка тигра» в її останній інтерпретації в стилі «молодшої» моделі Seltos, яка візуально об'єднана зі світлодіодними головними фарами з трьома секціями.

Капот став істотно довшим, ніж у Sorento третього покоління, оскільки передня стійка тепер знаходиться на відстані 30 мм за передньою віссю, пише Autonews.

Ззаду з'явилися здвоєні вертикальні ліхтарі, а також великий напис «Sorento» в нижній частині дверей багажника.

В цілому зовнішність автомобіля виконана відповідно до нового дизайнерського напрямку Kia, яким керувалися під час створення інших нових SUV марки: Seltos, Soul і Telluride.

Четвертий Kia Sorento став першою моделлю компанії, побудованою на новій платформі.

Як зазначили в Kia, завдяки даному шасі кросовер вийде набагато ширшим і практичнішим не тільки за своїх однокласників, але й навіть за більш габаритні моделі.

Що стосується інтер'єру, то для Kia Sorento стала доступна повністю цифрова приладова панель діагоналлю 12,3 дюйма, об'єднана з сенсорним блоком управління мультимедіа з 10,25-дюймовим екраном.

Традиційний важіль коробки передач замінили круглим селектором-шайбою.

Автомобіль буде запропонований з проекційним дисплеєм, бездротовою зарядною станцією для смартфона, а також з системою «розумного» світлодіодного підсвічування салону.

У компанії новий Sorento називають «найбільш високотехнологічним автомобілем Kia за всю історію».

У список електронних «помічників» увійде адаптивний круїз-контроль з можливістю повної зупинки і автоматичного початку руху, активна система дотримання рядності руху, а також функція допомоги під час виїзду з паркування заднім ходом.

За неофіційними даними, у лінійку двигунів увійде 2,5-літровий атмосферник, а також турбовані «четвірки» об'ємом 2,0 і 2,5 літра.

Серед дизелів: 2,0 - і 2,2-літрові агрегати.

Мотори будуть працювати разом з шестиступінчастою механічною коробкою передач, або з восьмидіапазонним «автоматом».

Передбачається, топовим двигуном стенет 3,8-літрова бензинова «шістка» з віддачею 295 сил і 355 Н·м, яку раніше отримав «старший» кросовер Telluride.

Нарешті, модель вперше отримає модифікацію з гібридною силовою установкою, яку, як очікується, створять на базі дволітрового бензинового мотора.

На європейський ринок кросовер вийде ближче до кінця поточного року.

Источник материала
Поделиться сюжетом