Новий флагман OPPO отримає 30-Вт бездротову зарядку
Новий флагман OPPO отримає 30-Вт бездротову зарядку

Новий флагман OPPO отримає 30-Вт бездротову зарядку

OPPO готувала запуск нового флагманського смартфона серії Find – OPPO Find X2 – на 22 лютого, безпосередньо перед Mobile World Congress 2020.

Але оскільки MWC 2020 був скасований, компанія перенесла цю подію.

Тепер, напередодні офіційного запуску смартфона OPPO Find X2, віце-президент OPPO Шен Йірен підтвердив, що телефон буде підтримувати швидку зарядку ЗУ потужністю 65 Вт.

Скріншот екрану параметрів зарядки, опублікований ним на Weibo, також демонструє підтримку швидкої бездротової зарядки потужністю 30 Вт..

Крім швидкої бездротової зарядки смартфон також підтримує реверсивну бездротову зарядку, що дозволить заряджати бездротові навушники і смарт-годинник.

Компанія також представить деякі нові функції для технології бездротової зарядки, в тому числі «відключення при занадто низькому заряді батареї», «нагадування про усунення», «оптимізація під час сну» і т.

На жаль, 30-Вт зарядка можлива тільки при використанні фірмового ЗУ OPPO.

Відповідно до звітів, OPPO Find X2 може похвалитися 6,5-дюймовим дисплеєм з круглим вирізом, в якому розташується 32-мегапіксельна фронтальна камера на базі сенсора Sony IMX616.

Очікується, що дисплей отримає дозвіл Quad HD + і частоту оновлення 120 Гц, а також частоту опитування сенсорного шару, що дорівнює 240 Гц.

Екран отримає 100-відсоткову підтримку колірної гами DCI-P3, HDR яскравістю до 1200 нит і можливість перетворення SDR в HDR.

Згідно витокам, смартфон отримає потрійну камеру: 13-Мп телеоб’єктив, основний 48-мегапіксельний об’єктив Sony IMX689, спільно розроблений Sony і OPPO, і новий надширококутний об’єктив Sony IMX708, який дебютує на Find X2.

Хоча заплановане на 22 лютого захід із запуску OPPO Find X2 було скасовано, компанія заявила, що в найближчі дні озвучить дату нового заходу, який відбудеться в березні.

Источник материала
Поделиться сюжетом