Мета Росії – спровокувати в Україні хаос
Мета Росії – спровокувати в Україні хаос

Мета Росії – спровокувати в Україні хаос

Якоїсь ексклюзивної інформації із Золотого я не маю, бо мій підрозділ зараз далеко звідти.

В цілому можу сказати, що якщо раніше ми потроху, потихеньку згризали сіру зону, зближуючись з противником часто на дистанцію мало не кидка гранати, зачищали дрібні їхні позиції і казали, що так воно й було – то зараз ми з противником почали мінятися місцями.

Кому за це слід сказати спасибі – дозвольте мені як діючому військовослужбовцю це не озвучувати.

Переконана, що всі ці «замирення», «примирення» і «розведення», абсолютно невигідні ні нам, ні нашому противнику, були заплановані Росією спеціально для того, щоб їх порушувати, щоб здійснювати на Україну постійний тиск і сіяти у ній внутрішню нестабільність, хаос.

Слід розуміти, що Росія не добивається того, щоб в Україні до влади прийшли проросійські можновладці і проводили проросійську політику.

Вона може їх підтримувати, але так само може підтримувати і їхніх радикальних опонентів.

Мета Росії – спровокувати в Україні хаос, війну всіх проти всіх, щоб мати можливість ввести своїх миротворців і окупувати всю Україну.

У 2014-му вони вже фарбували свої танки у білий колір.

Будь-яка ініціатива, які б політики її не проводили і як би вона не "проковтувалась", чи іноді навіть схвалювалась, пасивною більшістю – якщо вона викликає різкий спротив активної патріотичної меншості, це вже проросійська ініціатива.

Інспірована Росією або місцевими дурнями, які грають їй на руку.

Такі ініціативи треба гасити у зародку, поки це можна зробити мирно і відносно непомітно.

Источник материала
Поделиться сюжетом