Акції Apple через коронавірус подешевшали майже на 2%
Акції Apple через коронавірус подешевшали майже на 2%

Акції Apple через коронавірус подешевшали майже на 2%

10:04, 19 лютого 2020.

Фінанси.

Через коронавірус компанія не розраховує досягти запланованого показника прибутку в першому кварталі.

Вартість акцій компанії Apple знизилася на момент закриття торгів у вівторок майже на 2%.

Про це повідомляє телекомпанія CNBC.

"Зниження спричинене ускладненнями в досягненні запланованого квартального прибутку в результаті спалаху захворювання, викликаного новим коронавірусом", - йдеться в повідомленні.

Згідно з даними, розміщеним на сайті електронної біржі NASDAQ, до закриття торгів у вівторок вартість акцій Apple знизилася на 5,95 долара (1,83%) і становить на даний момент 319 доларів за штуку.

На момент закриття торгів у п'ятницю акції Apple коштували 324,95 долара за штуку, а до відкриття торгів у вівторок (фінансові ринки були закриті у США в понеділок через Президентський день - Presidents Day, який відзначають в країні) їх вартість впала до 315,34 долара.

Раніше Apple заявила, що через коронавірус не розраховує домогтися запланованого показника прибутку у кварталі, на початку тижня в березні 2020 року.

У звіті за перший квартал 2020 фінансового року, що минув 28 грудня 2019 року, компанія прогнозувала, що її виручка в другому кварталі 2020 фінансового року становитиме до 67 мільярдів доларів, а операційні витрати будуть в межах 9,7 мільярда доларів.

За даними компанії, це викликано, по-перше, обмеженням постачання смартфонів i.

Phone по всьому світу і, по-друге, зниженням попиту на товари Apple в Китаї.

Источник материала
Поделиться сюжетом