08:03, 19 лютого 2020.
Зарубіжні новини.
Щоб уникнути онкологічних захворювань, людям потрібно дотримуватися збалансованої дієти.
Спеціаліст Центру онкології в Гамбурзі Антонія Бейтцен-Хейнеке розповіла, від яких продуктів краще відмовитися для профілактики раку.
Щоб запобігти розвитку раку, в раціоні має бути багато продуктів з високим вмістом клітковини, пише Focus.
А ось вживання червоного м'яса в їжу краще знизити до одного-двох разів на тиждень, оскільки вчені зафіксували зв'язок цієї харчової звички з розвитком раку товстої кишки.
Крім того, Бейтцен-Хейнеке порекомендувала відмовитися від цукру, особливо солодких напоїв.
Замінити їх можна несолодким чаєм або водою.
Раніше експерти Medik.
Forum склали перелік продуктів, що несуть загрозу нашому здоров'ю.