На Вінниччині вперше відбудеться церемонія нагородження переможців «Kids Awards 2020»
На Вінниччині вперше відбудеться церемонія нагородження переможців «Kids Awards 2020»

На Вінниччині вперше відбудеться церемонія нагородження переможців «Kids Awards 2020»

22 лютого у Вінниці вперше відбудеться церемонія нагородження переможців Національної премії талановитих дітей України «Kids Awards 2020».

Про це повідомили організатори заходу під час пресконференції, яка відбулась у пресцентрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.

У зустрічі з представниками ЗМІ взяли участь: організатор заходу Анна Станіславенко, депутат обласної Ради, голова постійної комісії обласної Ради з питань освіти, культури, сім’ї та молоді, спорту і туризму, духовності та історичної спадщини Людмила Станіславенко, ведучий Костянтин Церковнюк, генеральний партнер Микола Міщенко, меценат заходу Ігор Горлачов.

«Національна Премія «Kids Awards 2020» - це унікальний захід, покликаний визнати найкращих із кращих, а також надати можливість дітям різної вікової категорії презентувати професійному журі свої таланти та інтелектуальні здібності у режимі онлайн.

Загалом, на розгляд журі надійшло понад 500 заявок від учасників.

Наразі усі номінації сформовані.

До фіналу пройшли 150 дітей з різних міст України.

Мета національної дитячої премії – об’єднати талановитих дітей з різних куточків нашої держави, а також сприяти культурному, естетичному розвитку та вихованню дітей і підлітків», - повідомила організатор заходу Анна Станіславенко.

Фіналісти претендуватимуть на перемогу в таких номінаціях як: акторська майстерність, художні таланти, юні моделі, фотомоделі, star Dance, спорт, обдаровані діти, вокал, журналістика, юні таланти.

У кожній номінації буде визначений суперфіналіст.

Обирають переможців Премії відомі особистості в режимі online, а саме: акторка серіалу «Школа», ведуча та співачка Анна Трінчер; ведуча, екс-солістка гурту «Real’O» Тетяна Воржева; засновниця і художній керівник Ukrainian Dance Company ASTI BALLET SCHOOL, педагог-хореограф ТВ-шоу «Танцюють всі!», хореограф телевізійного шоу «Велика різниця по-український», хореограф-постановник шоу «Віват» цирку Кобзов Ася Коваленко; продюсер, концертний директор Bar.

BeQ, «Поль Манандіз», «Марічка» – Влад Сакін; кліпмейкер, засновник «Muhin Company» Мухін Дмитро; голова постійної комісії з питань освіти, культури, сім’ї та молоді, спорту і туризму, духовності та історичної спадщини Людмила Станіславенко; відомий художник Володимир Козюк.

«На мою думку, цей захід – унікальна подія, адже до участі долучилися діти з різних регіонів України.

Завдяки таким соціальним проєктам можна довести, що талант і наполеглива праця здатні об’єднати дітей з усіх куточків нашої держави.

Діти – це наше майбутнє тож необхідно їх підтримати та показати, що сміливі, талановиті і наполегливі стають успішними», - зауважила Людмила Станіславенко.

За словами організаторів заходу, на учасників та переможців чекають ексклюзивні нагороди, дипломи, призи, а також яскраві емоції та нові знайомства, зустрічі видатними особистостями та зірковими гостями конкурсу.

Церемонію нагородження проведуть акторка серіалу «Школа» Анна Трінчер та Костянтин Церковнюк.

Також передбачена яскрава шоу-програма за участю найкращих танцювальних колективів: Art.

Fuzion, Jastine, Asti Ballet (м.

Київ) та відомих зірок.

Учасники заходу також матимуть можливості переглянути яскраві номери, які підготували фіналісти.

Церемонія нагородження відбудеться 22 лютого о 14:00 у Concert-hall «Mont Blanc».

Источник материала
Поделиться сюжетом