"Жабка" від Samsung: з'явилися подробиці про новий смартфон Galaxy Z Flip
"Жабка" від Samsung: з'явилися подробиці про новий смартфон Galaxy Z Flip

"Жабка" від Samsung: з'явилися подробиці про новий смартфон Galaxy Z Flip

12:50, 19 лютого 2020.

Зв'язок.

20.

Зокрема, скло в екрані Galaxy Z Flip є, але воно знаходиться під захисним шаром пластику й тепер є питання до самоочисного шарніра.

фото Jerry.

Днями блогер Зак Нельсон з You.

Tube-каналу Jerry.

Everything провів традиційне випробування на міцність новітньої розкладачки Samsung Galaxy Z Flip, з'ясувавши, що її гнучкий екран легко дряпається навіть нігтем.

Про це повідомляє портал ITC.

"Як відомо, особливістю екрану Galaxy Z Flip є фірмове "надтонке скло" Ultra Thin Glass замість спеціального полімеру в оригінального Galaxy Fold та конкуруючого Motorola Razr.

На презентації у рекламних матеріалах на цьому був зроблений особливий акцент, так що після публікації ролика на адресу виробника посипалися звинувачення в обмані.

І ось зараз все остаточно прояснилося: істина виявилася посередині - ті, хто припускав, що скло розташоване під захисним шаром пластику, виявилися праві", - йдеться в повідомленні.

До речі, в коментарі The Verge представник Samsung прямо заявив, що Galaxy Z Flip має захисний шар поверх UTG, схожий на той, що використовується Galaxy Fold.

Тобто, як це часто буває, через недомовки виникло непорозуміння.

Зображення з внутрішньої документації Samsung наочно демонструє конструктивні відмінності між згинаючими екранами Galaxy Fold (Winner) і Galaxy Z Flip (Bloom).

фото Jerry.

Як бачимо, крім Ultra Thin Glass, в Galaxy Z Flip використовується ще один додатковий амортизуючий шар - він розташований під склом UTG.

І якщо комусь потрібно висновок незалежної лабораторії, то блогер Зак Нельсон вже завершив "грубе" розбирання Galaxy Z Flip й опублікував відповідне відео на каналі Jerry.

Everything (нижче).

На відео автор знімає верхній пластиковий захисний шар (після цього екран повністю "вмирає") і знаходить під ним той самий Ultra Thin Glass, що покриває панель OLED.

Тобто, по факту, скло є і воно дійсно згинається.

Блогер також зняв захисний шар з екрану оригінального Galaxy Fold, підтвердивши наявність у нього спеціального полімеру замість скляного шару.

Ведучий каналу Jerry.

Everything робить цілком логічне припущення, що шар Ultra Thin Glass надає екрану додаткову жорсткість, але це явно не те революційне захисне скло для гнучких екранів, на яке всі розраховували.

Одночасно з Jerry.

Everything лабораторія i.

Fixit, готує свій вердикт про ремонтопридатності Galaxy Z Flip (після провалу Motorola Razr дива чекати не доводиться), опублікувала відео за підсумками розбирання.

І після його перегляду з'являються питання до надійності шарніра.

Як відомо, шарнір в Galaxy Z Flip захищений від попадання бруду нейлоновими мікроволокнами.

Спеціальні мікрощитки не дають пилу потрапити всередину і порушити роботу механізму.

У i.

Fixit вирішили шляхом звичайного тесту перевірити пилостійкість шарніру.

Результати експерименту з розпиленням спеціального порошкоподібного барвника, який світиться під впливом ультрафіолетового випромінювання, не порадують потенційних покупців.

Частинки без проблем пробралися всередину і після того, як i.

Fixit спробувала розкрити пристрій, пролунав неприємний хрускіт.

У підсумку вони заглянули всередину і побачили, що частинки барвника без проблем проникли до механізму.

Справедливості заради, виробник попереджає про відсутність повноцінного пилозахисту в Galaxy Z Flip.

Received my Samsung Galaxy Z Flip just now.

Opened the box.

Removed the protective/instruction film.

Flipped the phone as you would do since it's a flip phone and this happened.

I heard the crack as well.

😰 cold weather?#Samsung.

— Amir 💎 (@mondoir) February 14, 2020.

Буквально днями користувач Twitter повідомив, що його новий Galaxy Z Flip тріснув при першому ж використанні (щоправда, після звернення до сервісу телефон одразу ж замінили на новий).

Залишається додати, що за аналогією з Galaxy Fold для Galaxy Z Flip діє розширена річна гарантія, яка включає одну заміну екрану за спеціальною ціною ($119) у разі його механічного пошкодження.

Источник материала
Поделиться сюжетом