Провідні корпорації світу підтримують сталий розвиток: досвід DAIKIN
Провідні корпорації світу підтримують сталий розвиток: досвід DAIKIN

Провідні корпорації світу підтримують сталий розвиток: досвід DAIKIN

Ключовою подією Європейського VRV-саміту DAIKIN, в якому взяли участь понад 500 партнерів з усіх країн Європи, включаючи й Україну, стала презентація нової системи міні-VRV п’ятого покоління.

Система міні-VRV 5 S має показник ПГП (потенціал глобального потепління), що складає менше, ніж третину від ПГП інших поширених нині систем.

Нова система повністю відповідає європейським вимогам екодизайну Lot 21 і Tier 2, забезпечуючи високу реальну сезонну ефективність.

Особливий інтерес учасників також викликала тема економіки замкненого циклу.

Наприклад, DAIKIN є першою компанією у галузі, що повторно використовує холодоагент у нових системах VRV.

Використання відновленого холодоагенту такої ж якості, як і первинний, дозволяє щороку економити на виробництві понад 150.000 кілограмів первинного холодоагенту.

Це новаторське досягнення компанії у сфері повторного використання холодоагенту отримало широке визнання громадськості та фахівців.

"Наша компанія вже понад 18 років представляє інтереси DAIKIN в Україні як постачальник широкого спектру кліматичної техніки цього відомого світового виробника.

Ми пропонуємо комплексні рішення, що дозволяють не тільки створити та ефективно підтримувати комфорт усередині приміщень будь-якого призначення, а й підвищують енергоефективність, зменшують вплив на навколишнє середовище, розширюють використання альтернативних джерел енергії та знижують експлуатаційні витрати.

Це відповідає філософії сталого розвитку, в цілому, та корпоративним цінностям DAIKIN, зокрема", - відзначив Володимир Степура, директор компанії "Ліконд", офіційного дистриб’ютора DAIKIN в Україні.

Місце проведення саміту було обране не випадково, адже у 2014 р.

Копенгаген отримав нагороду "Зелена столиця Європи".

Цікаво, що проведений захід був повністю "вуглецево-нейтральним", завдяки тому, що організатор - європейська штаб-квартира DAIKIN Europe N.

– компенсувала усі викиди СО2 від приїзду та від’їзду учасників.

Пожертви на компенсацію викидів було спрямовано на підтримку фермерів у Індії, що використовують відходи рослинництва для електростанції, яка працює на біомасі.

Источник материала
Поделиться сюжетом