Consumer Reports включила електрокар Tesla до списку кращих авто року
Consumer Reports включила електрокар Tesla до списку кращих авто року

Consumer Reports включила електрокар Tesla до списку кращих авто року

10:27, 21 лютого 2020.

Транспорт.

Найдоступніший електромобіль Tesla Model 3 разом з LexusRX та Toyota Supra було обрано в категорії від $45 тисяч до $55 тисяч.

Model 3 похвалили за "вражаючий досвід водіння" і "відмінну керованість" / фото Tesla.

Згідно зі звітом Consumer Reports, Tesla Model 3 входить до десятки кращих покупок серед автомобілів у 2020 році.

Про це повідомляє портал ITC.

"Некомерційна організація опублікувала список найкращих автомобілів, куди увійшла найдоступніша модель електрокара Tesla поряд з автомобілями таких автовиробників, як Toyota, Subaru, Honda, Kia і Lexus", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Model 3 разом з LexusRX та Toyota Supra було обрано у категорії від 45 тисяч доларів до 55 тисяч доларів.

Фахівці Consumer Reports похвалили Model 3 за "вражаючий досвід водіння" і "відмінну керованість", яка дозволяє відчути себе наче за кермом спортивного автомобіля.

Вони трохи дорікнули за жорстку їзду загалом, але сказали, що це компенсується екологічністю та великим запасом ходу.

фото Tesla.

В Consumer Reports стурбовані тим, що автопілот не вимагає від водія постійної участі в керуванні автомобілем, що є проблемою безпеки.

Tesla завжди позиціонувала свій автопілот як систему допомоги водієві, який має бути готовим будь-якої миті взяти на себе керування автомобілем.

Однак критики компанії вважають, що його реалізація призводить до зловживання системою автопілотування і до неуважності на дорогах.

Тим не менш, попри це, Model 3 все ж отримав рекомендації Consumer Reports.

Tesla також посіла 11 (з 33) місце у загальному рейтингу автомобільних брендів, піднявшись на вісім позицій у порівнянні з минулим роком.

Источник материала
Поделиться сюжетом