У Кремлі закликали росіян не боятися того, що "Путін піде"
У Кремлі закликали росіян не боятися того, що "Путін піде"

У Кремлі закликали росіян не боятися того, що "Путін піде"

13:17, 21 лютого 2020.

Русский міръ.

34.

Пєсков заявляє, що Путін - на початку свого президентського терміну і "нікуди не йде".

У Кремлі закликали росіян не боятися того, що президент РФ Володимир Путін "піде", оскільки він "тільки на початку свого президентського терміну".

Як передає власний кореспондент УНІАН в РФ, про це журналістам сказав прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков.

"Весь час хочеться запитати колег-політологів: куди ж ви весь час відправляєте Путіна? Путін на початку свого президентського терміну.

Він нікуди не йде, він є президентом Російської Федерації, ще раз повторюю: на початку електорального терміну", - заявив Пєсков.

"Планів громаддя, роботи багато, проблем багато, є досягнень багато, а його весь час кудись відправляють, а потім це несамовито обговорюють", - зазначив він.

На питання про те, що росіяни, згідно з доповіддю Центру політичної кон'юнктури, вже зараз турбуються про те, що трапиться у 2024 році, Пєсков відповів: "Залишаю без коментарів евентуальні страхи".

Найбільш виражені ризики/страхи загострення боротьби за владу в країні й переділу власності, втрати авторитету Росії у світі, втрати спадкоємності влади, зниження соціальних зобов'язань державою і скасування національних проектів.

До середньо виражених ризиків/страхів відносяться ризики загострення міжнаціональних конфліктів і посилення сепаратистських настроїв, у тому числі на Кавказі, зростання корупції і наростання загрози ворожих дій з боку іноземних держав, перш за все США.

На периферії уваги росіян перебувають ризики/страхи істотного погіршення економічної ситуації в країні, зниження обороноздатності російської армії, шкоди для бізнесу в результаті скасування контрсанкцій, олігархічного реваншу, гострого громадянського конфлікту і розв'язання війни з країнами НАТО.

Як повідомляв УНІАН, російські посадовці пропонують закріпити у Конституції Росії недоторканність колишніх президентів.

Источник материала
Поделиться сюжетом