Медведчук анонсував участь депутатів ОПЗЖ у святкуванні Дня Перемоги в Москві
Медведчук анонсував участь депутатів ОПЗЖ у святкуванні Дня Перемоги в Москві

Медведчук анонсував участь депутатів ОПЗЖ у святкуванні Дня Перемоги в Москві

Представники партії "Опозиційна платформа – За життя" візьмуть участь у святкуванні 75-ї річниці Перемоги Радянського Союзу у Великій Вітчизняній війні, який відбудеться 9 травня 2020 року в Москві.

З такою заявою виступив голова Політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат України IX скликання Віктор Медведчук.

"Та нічого не сталося, ми запропонували дійсно, створити таку делегацію і поїхати, відсвяткувати 75-ту річницю великої вітчизняної війни радянського народу, до якої Україна має пряме відношення.

Ну, Ви знаєте реакцію, я Вам хочу сказати щодо делегації Ради не знаю, але щодо делегації партії ОПЗЖ і фракції нардепів ОПЗЖ, однозначно наші представники будуть на святі Перемоги, незважаючи на всі ці крики, критику в лапках, обурення нациків і націонал-радикалів, ми вважаємо, що це велике свято", – підкреслив політик.

Популярні новини зараз.

Коронавірус в Україні - громадянам пояснили, коли і як проскочить китайська загроза.

У Києві спритна блондинка скоїла дивну крадіжку в перукарні, - ганебний момент потрапив на відео.

Курс валют на 22 лютого дозволить українцям з полегшенням видихнути.

Сині кити - ще квіточки, ця гра може коштувати життя вашій дитині, відео.

Показати ще.

При цьому парламентарій зазначив: згідно з усіма соціологічними дослідженнями, святкування Дня Перемоги є другим святом, яке шанують українці після Нового року і Різдва.

Медведчук і Путін, прес-служба ОПЗЖ.

"До речі, за соціологічними дослідженнями, навіть півроку тому, якщо на першому місці, серед свят, які шанують громадяни України, йдуть, як і в Росії, до речі, Новий рік, Різдво та Великдень, то на другому, або на третьому місці стоїть день Перемоги, і в Україні це теж так.

Тому, ми будемо святкувати і всередині країни, наша делегація буде на параді Перемоги, незважаючи на те, що націонал-радикали будуть вистрибувати зі своїх штанів.

Нехай вискакують, у нас тверда позиція, це ідеологічно принципова і послідовна позиція, ми будемо її відстоювати, і ми впевнені, що в Україні багато людей будуть святкувати день Перемоги і ми разом з ними", – додав Медведчук.

Як повідомлялося раніше, представники партії "Опозиційна платформа – За життя" запропонували відправити делегацію з народних депутатів України на святкування Дня Перемоги до Москви 9 травня.

Источник материала
Поделиться сюжетом