До м'яса подають гострий коктейль

— За цю зиму двічі збиралися на шашлик.

Вино набридло, тому наколотив свій коктейль.

Пекучий не тільки від горілки, а й від перцю чилі, — розповідає 45-річний Святослав Шклярук із Сум.

— Найкраще його подавати до м'яса.

Подрібнюю у блендері чотири стебла селери, три зубці часнику, половину стручка перцю чилі.

Вкидаю по третині чайної ложки кмину й коріандру.

Проціджую суміш через сито і додаю 30 мілілітрів соєвого соусу, 2 чайні ложки соусу барбекю.

Наливаю пів літра томатного соку й 300 мілілітрів апельсинового.

Перемішую, додаю склянку горілки.

Переливаю у глечик і всипаю кубики льоду.

Источник материала
Поделиться сюжетом