До м'яса подають гострий коктейль
— За цю зиму двічі збиралися на шашлик.
Вино набридло, тому наколотив свій коктейль.
Пекучий не тільки від горілки, а й від перцю чилі, — розповідає 45-річний Святослав Шклярук із Сум.
— Найкраще його подавати до м'яса.
Подрібнюю у блендері чотири стебла селери, три зубці часнику, половину стручка перцю чилі.
Вкидаю по третині чайної ложки кмину й коріандру.
Проціджую суміш через сито і додаю 30 мілілітрів соєвого соусу, 2 чайні ложки соусу барбекю.
Наливаю пів літра томатного соку й 300 мілілітрів апельсинового.
Перемішую, додаю склянку горілки.
Переливаю у глечик і всипаю кубики льоду.