Анастасія Волочкова забула про сором і потрусила голими сідницями на камеру, відео
Анастасія Волочкова забула про сором і потрусила голими сідницями на камеру, відео

Анастасія Волочкова забула про сором і потрусила голими сідницями на камеру, відео

Нещодавно знаменитість похвалилася дивними танцями в сірому боді, репетируючи щось в залі, суцільно обвішаному портретами себе коханої.

Так, артистка показала змарнілу фігуру з усіх сторін, стрибаючи по кімнаті з пуантами в руках і засвітивши покалічені ступні.

Моя самая любимая и драгоценная обувь в жизни-это пуанты.🙏 После репетиции приятно снять их и освободить натруженные ножки с чувством выполненного долга.😊 Важно всегда поддерживать форму и стройность, не жалея сил, чтобы не нужен был фотошоп😂 Я очень трудолюбивый человек с детства.

Важно жить на позитиве, радоваться жизни, веселиться, быть в прекрасном настроении и делиться им, что и делаю я.😊 Хорошего дня! А мы в Лобню на спектакль наш.

"Балерина в зазеркалье цирка".💃 #анастасияволочкова #волочкова #балет #россия #я #любовь #радость #цветы #счастье #мы #солнце #зима #спорт #enjoy.

"Моя найулюбленіше і дорогоцінне взуття в житті-це пуанти.🙏 Після репетиції приємно зняти їх і звільнити натруджені ніжки з почуттям виконаного обов'язку.😊 Важливо завжди підтримувати форму і стрункість, не шкодуючи сил, щоб не потрібен був фотошоп😂 Я дуже працелюбна людина з дитинства.

Важливо жити на позитиві, радіти життю, веселитися, бути в прекрасному настрої і ділитися ним, що і я роблю.😊 Доброго дня!", - поділилася емоціями Волочкова.

Втім, коментарі хитра балерина приховала, адже надто часто наривається на критику через дивні витівки і відверті кадри.

Шанувальники вже звикли і до шпагатіи Анастасії, і до її знімків в купальнику, однак деякі все-таки хочуть напоумити артистку жити без зайвої "показухи".

Популярні новини зараз.

У "Сільпо" переплутали миску квашеної капусти з ванною, дивитися натщесерце.

Двох львів'ян вбила страшна інфекція, схоже на коронавірус.

Негайно викиньте це з холодильника! Топ-10 продуктів, котрі нищать ваше здоров'я.

8-річна дружина віддала Богу душу після першої шлюбної ночі з 40-річним чоловіком.

Показати ще.

Когда длина ног зашкаливает.💃😂 Но красиво же? Это ногами чесать, а не языком😂😂😂💃 #анастасияволочкова #волочкова #балет #россия #я #любовь #радость #цветы #счастье #мы #море #солнце #зима #спорт.

Мой блистательный партнер тренер Александр @progressov_a вновь со мной в дуэте.💃 Обмениваемся опытом.💪💃 Я его учу балету и растяжке, а он разрабатывает специально адаптированную программу фитнеса и упражнений именно для меня.🐣👍 Возможно, она будет полезна и для многих клиентов нашего @goldenlion.

club 🐣 #анастасияволочкова #волочкова #балет #россия #я #любовь #радость #цветы #счастье #мы #море #солнце #зима #спорт.

Наконец-то выпал снег!🙏 Зима-лучшее время для русской бани!💨❄️🌴🌲 #анастасияволочкова #волочкова #балет #россия #я #любовь #радость #цветы #счастье #мы #море #солнце #деньрождения.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше портал "Знай.

uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.

uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.

Источник материала
Поделиться сюжетом