Фестиваль локальної гастрономії True&Local збере 50 фермерів на Масницю
Фестиваль локальної гастрономії True&Local збере 50 фермерів на Масницю

Фестиваль локальної гастрономії True&Local збере 50 фермерів на Масницю

29 лютого та 01 березня 2020 року "Лавка Традицій" організовує у Києві сьомий фестиваль локальної гастрономії "True&Local #7.

На два дні супермаркет "Сільпо" в ТРЦ Lavina Mall перетвориться у шумний європейський ринок, щоб гості змогли ближче познайомитися з крафтовими українськими виробниками та малими українськими господарствами та краще зрозуміти особливості продуктів, які вони створюють власноруч.

.

- Ми обрали найкрасивіший вікенд року, вихідні, коли закінчується зима і прийде весна.

До того ж, це ще й тиждень соковитої Масниці, коли можна їсти всю улюблену їжу – пухку, масну й солодку.

Обіцяємо без традиційних обрядів, а свято з веганськими млинцями, комбучею, фермерським сиром, органічними яйцями і цільнозерновим борошном, - розповідає керівниця проекту "Лавка Традицій" Марина Булацька.

П'ять причин піти на "True&Local #7.

ТРАДИЦІЙНИЙ МАРКЕТ.

.

На фестиваль приїдуть 50 фермерів і виробників із різних регіонів України, багато з яких представить продукцію зроблену спеціально для фестивалю локальної гастрономії та презентує свої новинки.

Та привезуть з собою близько 60-ти сортів фермерського сиру, Шовдар іі ще 99 позицій м'яса на будь-який смак.

Запитайте про новий козиний йогурт та веганський майонез із різними дресінгами, або як живуть кури у пересувних птахівниках для нових органічних яєць ЯЙО.

МЛИНЦІ І КРЕМ-БРЮЛЕ.

Наші друзі з пекарні готуватимуть млинці з різного борошна і з різними фермерськими начинками.

“Власна кондитерська” “Сільпо” зробить особливе крем-брюле з яєць "Лавки Традицій".

А виробник авторського морозива Массімо Джеларті влаштує магічне шоу: буде змішувати компоненти морозива і одразу заморожувати їх рідким азотом за температури –196°С на очах гостей фестивалю.

МЕНЮ ВІД МАРКО ЧЕРВЕТ.

.

Бренд-шеф мережі "Сільпо" Марко Черветті ще раз усім продемонструє, як легко і смачно можна готувати вишукані страви з простих українських локальних продуктів.

Рекомендуємо спробувати китайський десерт "смажене молоко", який подається із грушевим варенням.

ШЕФСЬКО-АРТИЗАНСЬКА СЦЕНА.

Протягом обох днів фестивалю діятиме сцена з майстер-класами від знаних шефів та гастроентузіастів.

Будемо пекти веганські млинці з Йовою Ягер, готувати салати з Анною Завертайло (власниця кафе-кондитерської Honey), гготувати піцу з Олексієм Семенютенко (головним піцайоло Positano).

ДИТЯЧА ЗОНА ВІД "КАРТАТА-ПОТАТА".

.

Протягом двох днів дитяча зона фестивалю разом з кулінарною школою "Картата Потата" Даші Малахової перетвориться на "Фабрику млинців", де будуть представлені найголовніші інгредієнти для їх приготування.

Буде дві навчальні станції: борошна і цукру, яєць і молока.

Діти дізнаються про 10 видів борошна, навчаться доїти корову і разом з шефом приготують ароматні і смачні млинці з різними начинками.

Вхід вільний.

Дата: 29 лютого і 1 березня.

Місце: "Сільпо" (ТРЦ Lavina Mall), вул.

Берковецька, 6д.

Деталі фестивалю "True&Local #7.

Масниця" шукайте на сторінці у Facebook.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны