Чому Samsung не випустить Android 10 для Galaxy S8
Чому Samsung не випустить Android 10 для Galaxy S8

Чому Samsung не випустить Android 10 для Galaxy S8

Користувачі Android – завзяті оптимісти.

Але якщо власники китайських смартфонів зазвичай тверезо оцінюють свої перспективи, то користувачі пристроїв так званих А-брендів, найчастіше до останнього моменту сподіваються на отримання неналежних їм апдейта.

Наприклад, як власники Galaxy S8 і Note 8.

Незважаючи на те що в цьому році Galaxy S8 і Note 8 виповнилося по три роки, а значить, і Android 10 їм не світив, їх власники довгий час розраховували потрапити в число винятків.

Частково цьому посприяла сама Samsung, поширивши через служби техпідтримки інформацію про плани з оновлення цих апаратів до актуальної версії ОС.

Остаточно користувачі впевнилися в істинності цих слів, коли в Мережі з’явилися скріншоти з бази даних Geekbench, які свідчили про те, що корейці дійсно тестують Android 10 для Galaxy S8.

Але не тут-то було.

Оновиться чи Galaxy S8 до Android 10.

Як з’ясував Sam.

Mobile, повідомлення співробітників технічної підтримки Samsung про плани по оновленню флагманів трирічної давності було банальним нерозумінням.

Незважаючи на те що ці апарати хоч і відчувають себе чудово на тлі навіть сучасних апаратів з середнього цінового сегмента, все-таки вже досить старі.

До того ж, дворічна підтримка вже стала усталеною нормою і порушувати її навряд чи хтось зважиться, адже від цього будуть залежати продажу нових пристроїв.

Виробникам банально невигідно підтримувати свої смартфони занадто довго, тому що цей дасть користувачам зайвий привід залишитися на старій моделі, замість того щоб купувати нову.

Це користувачі бюджетних смартфонів не дотримуються будь-яких строгих правил, оновлюючись або щорічно, або раз в 3-4 року, а власники флагманів, як показує практика, найчастіше дотримуються дворічного циклу використання, набуваючи по його закінченні нову модель.

Оновлення для Galaxy S8.

Так, Samsung дійсно тестувала Android 10 для Galaxy S8, але це абсолютно ні до чого її не зобов’язує.

По-перше, вона тестувала і Android 9 для Galaxy S7, а, по-друге, не все з того, що відбувається в лабораторії компанії має обов’язково втілюватися в життя.

Зрештою, може бути корейці і правда розглядали можливість випуску Android 10 для «вісімки», але в ході випробувань зрозуміли, що апаратна начинка смартфона недостатньо продуктивна, щоб забезпечити стабільну роботу операційної системи.

Якщо ви користуєтеся Galaxy S8 і щиро сподівалися на отримання оновлення, думаю, що приводів засмучуватися у вас немає.

Адже в усьому потрібно шукати позитивні моменти.

Наприклад, на відміну від власників i.

Источник материала
Поделиться сюжетом