Митрополит Онуфрій відправився в Чорногорію для очолювання хресного ходу
Митрополит Онуфрій відправився в Чорногорію для очолювання хресного ходу

Митрополит Онуфрій відправився в Чорногорію для очолювання хресного ходу

Синодальний інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

ins{.

27-29 лютого 2020 року відбудеться візит Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія в Чорногорію.

Його Блаженство в супроводі Преосвященних архієреїв прибуде на святкування дня пам'яті преподобного Симеона Мироточивого — батька святителя Сави Сербського.

Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Джерело повідомляє, що 27 лютого, Блаженніший Митрополит Онуфрій разом з митрополитом Чорногорським і Приморським Амфілохієм очолять літію (хресний хід) на площі кафедрального собору Воскресіння Христового в Подгориці.

"28 лютого делегація Української Православної Церкви на чолі з Предстоятелем відвідає Цетіньській монастир, де вклониться мощам святителя Петра Цетіньського, і митрополичу резиденцію митрополита Чорногорського і Приморського Амфілохія.

У другій половині дня Блаженніший Митрополит Онуфрій поспілкується з представниками ЗМІ Чорногорії під час прес-конференції.

29 лютого предстоятель УПЦ у співслужінні архієреїв Української та Сербської Православних Церков очолить Божественну Літургію в кафедральному соборі Воскресіння Христового у столиці Чорногорії, після завершення якої відбудеться хресний хід вулицями р.

Подгориці", - йдеться в повідомленні.

Источник материала
Поделиться сюжетом