Виробництво цукру в ЄС у поточному сезоні скоротиться більш ніж на 400 тис. тонн
Виробництво цукру в ЄС у поточному сезоні скоротиться більш ніж на 400 тис. тонн

Виробництво цукру в ЄС у поточному сезоні скоротиться більш ніж на 400 тис. тонн

Про це повідомлояє асоціація «Укрцукор» з посиланням на прес-службу S&P Global Platts.

Таким чином урожайність буряка не компенсувала скорочення посівних площ в основних країнах-виробниках — Франції та Німеччині.

Втім, як заявили в AB Sugar, у Великобританії кампанія наближається до завершальних етапів і добре прогресує.

British Sugar, що є власником AB Sugar, заявила: збільшення врожайності буряків може компенсувати скорочення посівних площ у Великобританії та збільшити виробництво цукру на 3 тис.

тонн — до 1,18 млн тонн у 2019/2020 МР (жовтень-вересень).

У виробничому підрозділі Associated British Foods в Іспанії повідомили, що виробництво бурякового цукру буде нижчим, ніж минулого року, на 210 тис.

тонн через скорочення посівної площі буряків у північних регіонах, але це скорочення буде компенсовано збільшенням обсягів переробки цукру-сирцю.

За межами Європи виробничий підрозділ AB Sugar в Іллово (Південна Африка) «очікує отримати близько 1,7 млн тонн цукру, що в цілому відповідає минулорічному рівню, оскільки виробництво обмежене сильними зливами».

У Китаї компанія прогнозує, що виробництво цукру зменшиться на 24 тис.

тонн — до 125 тис.

тонн, але більш якісний урожай буряків та нова платіжна система, яка прив’язує платежі виробника до вмісту цукру в буряках зменшуть операційні втрати.

Источник материала
Поделиться сюжетом