Британія скликає екстрене засідання Радбезу ООН через бомбардування у Сирії
Британія скликає екстрене засідання Радбезу ООН через бомбардування у Сирії

Британія скликає екстрене засідання Радбезу ООН через бомбардування у Сирії

19:10, 28 лютого 2020.

Світ.

27.

Немає жодного виправдання такому кричущому нехтуванню міжнародним правом або елементарною людською порядністю, зазначив британський дипломат.

Британія скликає засідання Ради безпеки ООН через останні атаки сирійської провінції Ідліб армією президента Сирії Башара Асада і російськими військами.

Про це йдеться у заяві МЗС Британії, передає Європейська правда.

«Ми підтримуємо зусилля нашого союзника по НАТО Туреччину щодо переговорів про негайне і міцне припинення вогню в Ідлібі, що вкрай необхідно для того, щоб ця і без того небезпечна ситуація не погіршилася ще більше.

Сьогодні в Нью-Йорку відбудеться екстрене засідання Ради Безпеки ООН», – цитує видання заяву британського глави МЗС Рааба.

За його словами, немає жодного виправдання такому кричущому нехтуванню міжнародним правом або елементарною людською порядністю.

«Спираючись на нові санкції, оголошені раніше цього місяця, ми будемо працювати з нашими міжнародними партнерами, щоб ще більше закрутити цей гвинт, поки ці злочини не припиняться», – йдеться у тексті заяви.

Як повідомляв УНІАН, 27 лютого літаки режиму президента Сирії Башара Асада за підтримки Росії завдали ударів по позиціях турецьких Збройних сил у Сирії.

33 турецьких військових загинули, ще 32 солдати дістали поранення.

Источник материала
Поделиться сюжетом