У Києві визначать межі карантину
У Києві визначать межі карантину

У Києві визначать межі карантину

У Києві позначать межі територій карантину.

Цим займаються структурні підрозділи КМДА, райдержадміністрації, підприємства, установи та організації, повідомляє прес-служба КМДА.

Територіями карантину можуть бути визнані осередки спалаху інфекційної хвороби, де існуватиме високий ризик зараження коронавірусом.

Населення окремо інформуватимуть про визначення меж територій карантину.

Встановлять відповідні інформаційні знаки, таблички про введення особливого режиму, проведення протиепідемічних заходів.

Пропуск осіб, які залишатимуть такі території або в'їжджатимуть туди, здійснюватиметься за умови проведення медичного огляду з безконтактною термометрією і заповнення медико-санітарної декларації, яку розробляє та впроваджує Міністерство охорони здоров'я.

У декларації зазначатимуть час та місце перебування у небезпечній зоні, контактування з хворими особами та місця перебування в подальшому.

Осіб із підозрою на гострі респіраторні захворювання направлятимуть на обстеження", - йдеться у повідомленні.У Києві COVID-19 виявили ще у 19 людей.

Станом на ранок 28 березня 74 особи мають підтверджений діагноз захворювання на нову коронавірусну інфекцію, повідомив у Telegram мер Віталій Кличко.

Источник материала
Поделиться сюжетом