Мережа "АТБ" вводить нові обмеження для безпеки покупців: за покупками — у масках
Мережа "АТБ" вводить нові обмеження для безпеки покупців: за покупками — у масках

Мережа "АТБ" вводить нові обмеження для безпеки покупців: за покупками — у масках

18:01, 30 березня 2020.

Виконуючи рішення місцевих органів влади про заходи протидії поширенню коронавірусної інфекції, компанія "АТБ-Маркет" вводить в ряді міст і населених пунктів України обмеження на відвідування магазинів мережі "АТБ" без засобів індивідуального захисту (захисних масок).

«Таке обмеження вже введено в наступних населених пунктах: Київ, Гостомель, Житомир, Ватутіне, Суми, Тростянець, Путивль, Кролевець, Кременчук, Миргород, Тернопіль, Коломия, Чернівці, Тлумач, Заболотів, Івано-Франківськ та інших», — повідомила компанія у своєму офіційному прес-релізі.

В умовах поширення коронавірусної інфекції СOVID-19 та оголошення загальнонаціонального карантину корпорація «АТБ» закликала всіх клієнтів компанії дотримуватися рекомендацій МОЗ України та для відвідування магазинів торгової мережі «АТБ» мати при собі засоби індивідуального захисту.

«Рішення про обмеження відвідування магазинів торгової мережі «АТБ» без засобів індивідуального захисту в інших містах і регіонах будуть прийматися компанією в разі опублікування відповідних рішень органів місцевого самоврядування або постанов органів центральної влади», — уточнила компанія.

Раніше, виконуючи протиепідемічні рішення місцевої влади, мережа «АТБ» повідомила про введення з 20 березня 2020 р.

в кількох містах та інших населених пунктах України обмеження кількості покупців, що одночасно знаходяться в торговому залі.

Згідно з ним в магазинах «АТБ» допускається одночасне перебування в торговому залі не більше 10-20 покупців.

Источник материала
Поделиться сюжетом