Наташа Корольова розсмішила чоловіком Тарзаном з "сосисок", Instagram дивується
Наташа Корольова розсмішила чоловіком Тарзаном з "сосисок", Instagram дивується

Наташа Корольова розсмішила чоловіком Тарзаном з "сосисок", Instagram дивується

Нещодавно знаменитість виставила кумедне фото, привітавши свого чоловіка Сергія Глушко, більш відомого як Тарзан, з 50-річним ювілеєм 8 березня дуже незвичайним способом.

Так, артистка презентувала "м'язисту" скульптуру чоловіка в червоних трусах в повний зріст, суцільно зроблену з повітряних кульок.

Шарики🎈Шарики 🎈Шарики🎈всегда Создают атмосферу праздника !!! А такого прикольного Тарзана к юбилею Сергея @tarzan___official придумала фея шаров @nastya_marzipan !!! Спасибо Настюша ,твои шары долгоиграющие , месяц прошёл а скульптура из шариков как новенькая радует всех наших домашних , и украшает наш карантин !!! #сидимдома #шарики #карантин.

"Кульки🎈Кульки 🎈Кульки🎈завжди Створюють атмосферу свята !!!.

Місяць пройшов а скульптура з кульок як новенька радує всіх наших домашніх , і прикрашає наш карантин !!!, - поділилася радістю Корольова.

Фолловери не пройшли повз: "Страшна лялька ця🤦‍♀️особливо кисті рук🤪🤪і торс...ніколи б її в будинок не занесла...ніби шкуру здерли🤢🤕бррр...", "Хоспаді, мигцем глянула, здалося з сосисок😂", "Як ніби з сосисок😊", "Виглядає як одна велика ковбаса:)))", "Мені явно не подобаються його пальці🤣", "Мені відразу здалося що це з ковбаси і сосисок...😂😂😂".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Як повідомляв портал Знай.

uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.

uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.

Источник материала
Поделиться сюжетом