Сфери застосування грейферів
Сфери застосування грейферів

Сфери застосування грейферів

Грейфери — це спеціальні вантажозахватні пристосування, які були створені для розробки котлованів та виконання вантажно-розвантажувальних робіт.

За допомогою різних типів грейферів можна виконувати найрізноманітніші завдання: сортування, навантаження-розвантаження металевого брухту, труб, колод (за допомогою колодозахопувачів), каменів різних розмірів, копання на великі глибини.

Замовити виготовлення грейферів в Україні можна на заводі Кранкомплект на сайті.Основні сфери застосування.

Грейфери легко застосувати практично в будь-якій будівельній, лісозаготівельної галузі, а також майже для всіх видів спеціалізованої техніки — вони часто використовуються в кранах і на екскаваторах (замість ковшів).

Існують конструкції, які можна просто навісити на гак будівельного крана та легко поміняти при необхідності на інше вантажозахватне пристосування.

Можна виділити такі сфери застосування грейферів:• Грейфери застосовують при навантаженні-розвантаженні лісу та будівельних матеріалів, при піднятті різноманітних предметів з дна водойм, при навантаженні сільгосппродукції.

• В будівництві дані пристрої призначені для днопоглиблювальних та земляних робіт, при виконанні завдань так званого "нульового циклу".

• Грейферні конструкції з успіхом використовуються в машинобудівній та металургійній промисловостях.

• Різні модифікації агрегатів призначені для робіт, пов'язаних з глибинною виїмкою ґрунту, навантаження-розвантаження піску.

Зазвичай вони забезпечують роботу багатотонних екскаваторів.

Їх відрізняють унікальні для цих видів робіт технічні характеристики: висока вантажопідйомність, виняткова міцність, максимальна висота розвантаження-навантаження.

• На металопереробних підприємствах та металургійних заводах широко використовують багатощелепні пристрої.

З їх допомогою можна перевантажувати металобрухт з вагонів і автомобільних кузовів, сортувати вантаж за видами, обслуговувати брухтопереробне обладнання.

Источник материала
Поделиться сюжетом