Ведуча Нового каналу, передачі Ревізор Юлія Панкова поділилася корисним секретом солодкого десерту.
"Я проти магазинних солодощів, – каже ведуча Нового каналу.
– Всі шоколадки, батончики, цукерки в яскравих обгортках, на жаль, не мають ніякої користі.
Там тільки транс-жири, емульгатори, і ароматизатори.
Власне, від цього і збільшується вага.
Я за «гормон щастя» власного приготування.
Коли ви знаєте, які інгредієнти використовуєте і в яких умовах готуєте.
Сьогодні хочу поділитися простим, але дуже корисним рецептом – це яблучка, запечені з медом, горіхами та корицею".
7 шт.
190 г родзинок.
Популярні новини зараз.
Настю Каменських помітили без обручки — дружина Потапа відкрила неприємну правду.
Киян змусять платити за транспорт по-новому, як це працює і де придбати ноу-хау.
Хворого на коронавірус Лещенка відключили від апарату ШВЛ, медики зробили все можливе.
Лікарня палає! У Києві моторошна пожежа, хворі тікають в одних капцях - кадри з вогню.
Показати ще.
7 ч.
14 шт.
7 ч.
3 ч.
2 ст.
Яблука проколіть виделкою по всій поверхні.
Ізюм промийте, збризніть його коньяком і залиште на 30 хвилин.
Виріжте серцевину і частково м'якоть яблука.
Покладіть всередину кожного яблука по 1 ч.
Меду, родзинок і два горіха.
Зверху посипте цукром і корицею.
На дно форми налийте води, приблизно 1 см, викладіть яблука і поставте в духовку.
Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 30 хвилин.
"Приємного апетиту і гарного дня, – бажає вам ведуча Нового каналу!".
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.
Як повідомляв Знай.
ua, рецепт знаменитого соусу Бешамель.
Також Знай.
ua писав топ-5 самих смачних страв від Євгена Клопотенко.