Сиди вдома та худни смачно, дієтичний десерт від Ревізора Панкової
Сиди вдома та худни смачно, дієтичний десерт від Ревізора Панкової

Сиди вдома та худни смачно, дієтичний десерт від Ревізора Панкової

Ведуча Нового каналу, передачі Ревізор Юлія Панкова поділилася корисним секретом солодкого десерту.

"Я проти магазинних солодощів, – каже ведуча Нового каналу.

– Всі шоколадки, батончики, цукерки в яскравих обгортках, на жаль, не мають ніякої користі.

Там тільки транс-жири, емульгатори, і ароматизатори.

Власне, від цього і збільшується вага.

Я за «гормон щастя» власного приготування.

Коли ви знаєте, які інгредієнти використовуєте і в яких умовах готуєте.

Сьогодні хочу поділитися простим, але дуже корисним рецептом – це яблучка, запечені з медом, горіхами та корицею".

7 шт.

190 г родзинок.

Популярні новини зараз.

Настю Каменських помітили без обручки — дружина Потапа відкрила неприємну правду.

Киян змусять платити за транспорт по-новому, як це працює і де придбати ноу-хау.

Хворого на коронавірус Лещенка відключили від апарату ШВЛ, медики зробили все можливе.

Лікарня палає! У Києві моторошна пожежа, хворі тікають в одних капцях - кадри з вогню.

Показати ще.

7 ч.

14 шт.

7 ч.

3 ч.

2 ст.

Яблука проколіть виделкою по всій поверхні.

Ізюм промийте, збризніть його коньяком і залиште на 30 хвилин.

Виріжте серцевину і частково м'якоть яблука.

Покладіть всередину кожного яблука по 1 ч.

Меду, родзинок і два горіха.

Зверху посипте цукром і корицею.

На дно форми налийте води, приблизно 1 см, викладіть яблука і поставте в духовку.

Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 30 хвилин.

"Приємного апетиту і гарного дня, – бажає вам ведуча Нового каналу!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Як повідомляв Знай.

ua, рецепт знаменитого соусу Бешамель.

Також Знай.

ua писав топ-5 самих смачних страв від Євгена Клопотенко.

Источник материала
Поделиться сюжетом