Навіть традиційні страви, які сучасні дієтичні погляди сприймають як дещо заважкі, можна “полегшити” і перетворити на частинку правильного харчування.
Звісно, що улюблені котлетки як у мами, коли був маленьким, - це про свинину, батон і часто сильну засмажку, проте їх можна переосмислити у більш корисний продукт, який також даватиме емоційну насолоду.
Сьогодні все більше людей у всьому світі намагаються “науково” підходити до свого раціону і будувати його так, щоб у ньому були всі необхідні елементи і не було шкідливих складників.
Може здатись, що правильне харчування - нудне, одноманітне за смаковими властивостями і не дуже смачне, проте це зовсім не так.
Як антитезу цим упередженням пропонуємо вам корисні, а головне легкі у приготуванні курячі котлетки.
900 г курячого фаршу.
1 цибулина.
Популярні новини зараз.
ЗСУ увірвався терпець, армії Путіна довелося ганебно тікати з Донбасу - дані ООС за добу.
Банк запровадив жорсткі обмеження через карантин.
З 1 квітня за ці медичні послуги вже не доведеться платити - повний список.
Хворого на коронавірус Лещенка відключили від апарату ШВЛ, медики зробили все можливе.
Показати ще.
1 яйце.
2 ст.
Сіль, перець за смаком.
Помідори 1-2 шт.
40 г твердого сиру.
У фарш додаємо яйце, висівки, сіль і перець - ретельно перемішуємо.
Формуйте котлетки і кладіть на деко, застелений пергаментом.
На кожну котлетку покладіть помідор, посипте сиром.
Поставте у розігріту духовку на 20 хвилин при 180 градусів.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше.
Як повідомляв портал "Знай.
ua", Не сумуй, кебаб скуштуй - топ-5 найкращих рецептів з Азербайджану для експериментів на карантині.
Також "Знай.
ua" писав, Фаст-фуд з Олімпу - як приготувати грецьку шаурму-гірос удома.