Дмитро Комаров розкриє секрет міцності Великої Китайської стіни
Дмитро Комаров розкриє секрет міцності Великої Китайської стіни

Дмитро Комаров розкриє секрет міцності Великої Китайської стіни

У новій серії тревел-шоу "Світ навиворіт", яка вийде вже сьогодні о 22.45 на каналі "1+1", мандрівник Дмитро Комаров побуває на найбільшому параді в історії Піднебесної і спробує на смак найлегендарнішу китайську страву.

Продовжуючи свою захоплюючу подорож Китаєм, команда "Світу навиворіт" потрапить до Пекіна на грандіозне святкування 70-річчя створення Китайської Народної Республіки.

День заснування КНР - важлива подія для всієї країни, в честь якої влада влаштовує найбільші паради в історії держави.

На центральній площі Пекіна в цей день збирається до 100 тисяч чоловік, 15 тисяч солдатів, 580 взірців військової техніки, 160 літаків і гелікоптерів.

Тут Дмитро Комаров покаже українським глядачам головний авіаційний номер грандіозного параду, а також потрапить на дивовижне вечірнє шоу салютів.

У Пекіні "Світ навиворіт" чекає ще одна пригода, але вже гастрономічна.

Для того, щоб спробувати головну кулінарну фішку Піднебесної, мандрівники вирушать на пошуки ресторану, в якому готують найкращу в світі пекінську качку.

Власники цього невеликого закладу являються єдиними хранителями древнього рецепту - саме так страву готували для самого імператора.

За традицією програми, Дмитро Комаров побуває на кухні легендарного ресторану і своїми руками спробує приготувати качку за 700-річним рецептом.

Ведучий тревел-шоу розкриє секрети місцевих кухарів, як вони перетворюють звичайну страву в справжній делікатес.

І поділиться цими незвичайними техніками приготування з усіма глядачами.

"Я дійсно відчуваю себе імператором, тому що таке багатство смаку складно собі уявити! І це не має нічого спільного з тим, що звикли їсти ми - куркою або гускою.

Це просто фантастика, такого не спробуєш більше ніде!" - поділиться враженнями після дегустації Дмитро Комаров.

Крім того, у новому випуску "Світ навиворіт" вирушить в туристичну мекку Піднебесної - на Велику Китайську стіну.

А також дізнається, що таке "золотий тиждень" для мільярдного населення китайців.

Секретний рецепт приготування пекінської качки і вражаюча сторона головної туристичної пам'ятки Піднебесної - дивіться у програмі "Світ навиворіт" вже сьогодні о 22.45 на каналі "1+1".

Источник материала
Поделиться сюжетом