Оголена Христина Асмус залізла у ванну і вабить не лише Харламова
Оголена Христина Асмус залізла у ванну і вабить не лише Харламова

Оголена Христина Асмус залізла у ванну і вабить не лише Харламова

Відома російська актриса Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала забавні "карантинні" чорно-білі фото, на якому позує, лежачи у ванні з прозорою водою.

Як видно, у воду Христина залізла одягненою – на ній чорний злитий купальник, поверх якого накинула білу сорочку. Її волосся розпущене і трохи вологі, а на обличчі яскравий макіяж, актриса на першому знімку з викликом дивиться в камеру, а на другому вона прикрила очі. У підписі до публікації Асмус запитує у фанатів, варто їй робити прямі ефірі, як її численні фанати: "Взяти себе в руки, таки піти помити голову і вийти з вами на зв'язок?".

View this post on Instagram

К а к д е л а ? 😷🏡 Расскажите мне про прямые эфиры 📱Вы реально их смотрите? И у кого? Честно, я раньше смотрела, а сейчас их таааааак много, что лучше я ещё одни чипсы открою и обложку книги прочту 📖😂 Меня вот сейчас постоянно спрашивают, когда я выйду в прямой эфир? 👀 Понимаю, что активность в сети сейчас бэшеная (читать с кавказским акцентом)), но у меня ощущение, что бесконечные эфиры уже всех задолбали 🤦🏼‍♀️ Или вдохновиться коллегами, взять себя в руки, пойти-таки помыть голову и выйти с вами на связь? 😁 . 📸 pic by @flea_view

A post shared by Asmus Kristina (@asmuskristina) on

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.

Источник материала
Поделиться сюжетом