Шанси затримки 5G-версій iPhone до грудня поступово зростають
Шанси затримки 5G-версій iPhone до грудня поступово зростають

Шанси затримки 5G-версій iPhone до грудня поступово зростають

Компанія Apple відзвітує про результати минулого фіскального кварталу 30 квітня, але галузеві аналітики вже починають в кулуарах обговорювати, як коронавірус міг вплинути на бізнес компанії в середньостроковій перспективі.

Багато хто сходиться на думці, що випустити до вересня нові моделі i.

Phone для мереж 5G не вийде.

Підрядники Apple в неофіційних коментарях намагаються переконати пресу, що коригувань замовлень в сторону зниження не було, і в разі необхідності ритмічність виходу нових моделей i.

Phone може бути збережена на рівні минулих років.

З іншого боку, сама Apple переводить співробітників в США на віддалений варіант роботи, а ділові поїздки в умовах закриття кордонів через пандемію зриваються.

Це може негативно вплинути на процес підготовки так званого i.

Phone 12 до анонсу.

.

Зараз акції Apple торгуються на рівні $266 за штуку, з початком епідемії в КНР вони неминуче подешевшали, тому що спалах коронавируса могла не тільки скоротити обсяги виробництва i.

Phone, але і обмежити обсяги продажів – не тільки через тимчасове закриття магазинів, але і погіршення економічної ситуації в цілому.

Представники Wedbush очікують, що шанси зміщення анонса моделей i.

Phone з підтримкою 5G на жовтень чи грудень досягають 10-15%.

Інвестори будуть вловлювати будь-які сигнали в цьому напрямку, які можуть виходити від Тіма Кука (Tim Cook) на квартальному заході 30 квітня.

З іншого боку, вони вірять, що курс акцій Apple зможе піднятися до $335, а негативні очікування в зв’язку з затримкою виходу нових i.

Phone вже враховані в поточних котируваннях.

Експерти JPMorgan теж називають $335 в якості цільової позначки за курсом акцій Apple, але в цьому випадку вони опускають його з рівня в $350.

На думку авторів аналітичної записки, в розпал пандемії коронавируса споживачі мало зацікавлені в покупці смартфонів, тому виручка компанії за звітний період повинна помітно скоротитися.

Купівельна активність, на їхню думку, відновиться тільки до кінця третього календарного кварталу.

Фахівці JPMorgan переконані, що Apple затримає на пару місяців хоча б половину моделей i.

Phone з підтримкою 5G, які повинні вийти цієї осені.

Аналітики Piper піднімають прогноз по курсу акцій з $260 до $300, спираючись на результати проведеного соціологічного опитування серед молодої аудиторії.

Серед користувачів смартфонів молодше 20 років, які потрапили у вибірку, 85% вже мають i.

Годинники Apple Watch були названі респондентами найпопулярнішим товаром у відповідній категорії.

До найбільш перспективним продуктам з точки зору потенціалу росту продажів автори опитування віднесли бездротові навушники Apple Air.

Источник материала
Поделиться сюжетом