Медведчук: Демонстрація націонал-радикалів під офісом ОПЗЖ – це ознака обмеженості та безвиході
Медведчук: Демонстрація націонал-радикалів під офісом ОПЗЖ – це ознака обмеженості та безвиході

Медведчук: Демонстрація націонал-радикалів під офісом ОПЗЖ – це ознака обмеженості та безвиході

Напад націонал-радикалів на офіс "Опозиційної платформи – За життя" – це ознака обмеженості й безвиході. Про це заявив голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат Віктор Медведчук в ефірі ток-шоу "Прайм" на телеканалі "112 Україна".

"Ви знаєте, я ще раз хочу наголосити, що ось це гасло - пішов сьомий рік правління Порошенка - пояснює, зокрема, ситуацію, яка сталася минулої суботи. Націонал-радикали, партія війни намагається продемонструвати й привернути до себе увагу. Вони ведуть боротьбу з "Опозиційною платформою - За життя", з партією, тому що це офіс не тільки Медведчука, це офіс всієї нашої партії нині там. І висловлюючи подібні, як вони вважають, критичні заяви, спрямовані на те, що ми, бачте, порушуємо в чомусь закон, вони демонструють лише одне: привернути до себе увагу. Тому що вони не змогли привернути увагу наших виборців під час парламентських виборів. Їм громадяни України дали оцінку. Не тільки їм, але й іншим силам, які разом складали партію війни. Ба більше, якщо їхні представники і пройшли до парламенту у вигляді "Європейської солідарності", то це тільки осколки ось цієї партії війни. А основний склад радикалів, націонал-радикалів - вони не пройшли до парламенту", – сказав він.

Політик зазначив, що сьогодні праворадикали намагаються відновити свої політичні позиції і не просто протестують або пікетують, але це і вибухи вибухових пакетів, це і застосування фарби, це застосування фізичного насильства.

"Зрештою ще й поліція їм підіграє і затримує представників служби безпеки партії у кількості 11 осіб - тих, які захищали офіс, тих, які захищали від протиправних посягань з боку цих так званих націонал-радикалів, які прийшли погратися вчергове під офісом нашої партії. Демонстрація чого це? Це демонстрація обмеженості й це демонстрація безвиході. Дійсно, для таких сил настане безвихідь. І вони свою обмеженість намагаються продемонструвати ось у такий спосіб, щоб хоч хтось їх помітив. Партія війни в Україні не має шансів, навіть якщо їх безпосередньо підтримуватиме пан Зеленський. Слава Богу, він безпосередньо їх ще не підтримує, але те, що він залежний і боїться їх, це теж очевидно. Це демонструє й поведінка тієї самої поліції. Але це жодною мірою нас не зупиняє. Ми не збираємося опускати руки. Боротьба триватиме, ми боремося за мир, ми боремося за покращення життя в країні", – зазначив Медведчук.

Нагадаємо, 23 травня на офіс партії "Опозиційна платформа – За життя" стався напад. Політики партії розповідають: праворадикали закидали будівлю фарбою, розмалювали двір, запалювали фаєри і розклеїли всюди листівки, де звинувачують партію в проросійській позиції.

Теги по теме
Виктор Медведчук
Источник материала
Поделиться сюжетом