Медведчук: Якщо не виконувати мінських угод, то Донбас буде втрачено для України назавжди
Медведчук: Якщо не виконувати мінських угод, то Донбас буде втрачено для України назавжди

Медведчук: Якщо не виконувати мінських угод, то Донбас буде втрачено для України назавжди

Якщо не виконувати мінських угод, то Донбас буде втрачено для України назавжди. Про це заявив голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат Віктор Медведчук в ефірі ток-шоу "Прайм" на телеканалі "112 Україна".

"Ви знаєте, я вам хочу сказати, що всі цитати, які ми використовували у своїх коментарях і у своїх заявах і в Росії, і після поїздки до Росії, вони відомі. Адже вони є публічними. Зокрема, й ваш канал приділив цьому серйозну увагу, коли демонстрував нашу зустріч із депутатами та керівництвом Держдуми, а потім мою зустріч із головою Держдуми і президентом РФ. І демонструвалося те, про що ми там говорили: предмет розмови, її зміст, адже це все йдеться і спрямовано на встановлення миру. А чому сьогодні представники "Голосу" ініціювали порушення кримінальної справи? Все дуже просто: ми перейшли дорогу їхнім господарям. А їхні господарі – це Сорос, це американці. Із тими самими бактеріологічними лабораторіями, з тією самою позицією, яка нами твердо стверджується і затверджується в плані того, що необхідно покінчити із зовнішнім управлінням Вашингтона і США в Україні", – сказав політик.

Він зазначив, що це зовнішнє управління було запроваджено у 2014 році за президентства Петра Порошенка.

"Воно розвивається і продовжує мати місце за Зеленського. І навіть останні публікації плівок, розмов Порошенка і Байдена демонструють те, що це, на жаль, зовнішнє управління з боку США, воно зміцніло. Воно має місце. І воно працює проти незалежності та суверенітету країни. Тому подібні нападки є, будуть, я в цьому впевнений. Але це не означає, що ми повинні зупинитися, опустити руку і  припинити боротьбу. Ми будемо боротися за мир, ми будемо боротися за звільнення від зовнішнього управління, ми будемо боротися за те, щоб здорові сили перемогли й життя в Україні покращилося", – додав Медведчук.

Раніше Медведчук заявляв, що без виконання мінських угод і паризького комюніке ніякого мирного врегулювання на Донбасі бути не може.

Теги по теме
Виктор Медведчук
Источник материала
Поделиться сюжетом