Відомий російський репер загинув під час пожежі у своїй квартирі
Відомий російський репер загинув під час пожежі у своїй квартирі

Відомий російський репер загинув під час пожежі у своїй квартирі

Відомий російський репер, учасник популярної у 90-ті групи Bad Balance Роман Алексєєв загинув під час пожежі у власній квартирі у Санкт-Петербурзі.

Разом із виконавцем у квартирі перебувала його мати, життя якої також забрала пожежа. Про смерть виконавця у Instagram повідомив лідер гурту Bad Balance Влад Валов.

Купера більше немає ... Купер - учасник групи Bad Balance, колишній учасник DA 108, сольний реп-артист, найтехнічніший реп-виконавець і голос пітерського андеграунду. За плечима Купера сольний альбом "Йя", створення свого унікального реп стилю і участь в безсмертному хіті " Питер – Я Твой ". 23 травня Купер (Роман Алексєєв) згорів під час пожежі у Виборзькому районі Петербурга. Разом з ним загинула його мати Людмила
написав Валов

Артист також додав, що сьогодні, 25 травня відбудеться судмедекспертиза. Валов наголосив, що не полишає надії, що Купер все ще живий.

Зауважимо, що у суботу, 23 травня у Виборзькому районі Петербурга сталася пожежа у 55-метровій квартирі 16-поверхового будинку. Очевидці розповідали, що бачили чорний дим, який йшов з квартири на восьмому поверсі.

Источник материала
Поделиться сюжетом